TEST ON TENSES -8 (with key)

TEST ON TENSES -8 (with key)

1- Look, the conservation volunteers ..........cheerfully in the sunshine all morning, unlike yesterday, when they .......... to work in the rain.
A) worked/are refusing
B) are working/were refusing
C) will be working/have refused
D) have been working/refused
E) will have worked/had refused


2- A: Is that your pure wool pullover in the washing machine? It ........... you know!
     B: No, I .......... it several times in the machine already. I use the wool cycle and it's fine.
A) was shrinking/wash
B) has shrunk/had washed
C) will shrink/washed
D) is going to shrink/have washed
E) is shrinking/have been washing


3- The weather conditions .......... throughout the day and now the ground officials are confident that the championship game ......... ahead.
A) have been improving/will go
B) will be improving/is going
C) have improved/was going
D) are improving/has gone
E) improved/went


4- Some of us will be needed tomorrow to finish the fence because, at this rate, two sections .......... unfinished when we .......... work tonight.
A) have remained/stopped
B) will have remained/were stopping
C) are going to remain/will stop
D) are remaining/are stopping
E) will remain/stop


5- Decoupage, an art form that ......... in France during the I7th century, ......... cutting out designs and patterned materials and fastening them permanently to a surface.
A) has originated/will involve
B) originated/involves
C) was originating/is involving
D) will have originated/involved
E) is originating/was involving


6- They .......... so many hotels in the region in recent years that gradually they .......... the natural beauty of the area.
A) were building/destroy
B) will build/have been destroying
C) have built/are destroying
D) are building/have destroyed
E) have been building/destroyed


7- After she ........... to me for the fifth time, I........ another word she said and put an end to our friendship.
A) has lied/don't believe
B) has been lying/won't believe
C) was lying/haven't believed
D) is lying/hadn't believed
E) had lied/didn't believe


8- Since they .......... part in their first conversation volunteer week, they .......... on several projects with great pleasure.
A) are taking/worked
B) take/will have worked
C) are going to take/are working
D) took/have worked
E) have been taking/work


9- Asia .......... the world's largest land mass and .......... just over half of the world's people.
A) has had/held
B) is having/is holding
C) has/holds
D) was having/was holding
E) has been having/will hold


10- I ........ to the bank during my lunch-break today, but an old colleague .......... to visit us, so, naturally, I wanted to hear all the news.
A) was going to go/came
B) went/is coming
C) have gone/was coming
D) had gone/has come
E) am going to go/comes




 

 

 

 

 

1. D
2. D
3. A
4. E
5. B
6. C
7. E
8. D
9. C
10. A

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.

APi

bandar togel resmi

bandar togel online

toto togel

agen togel online

bandar togel

bo togel terpercaya

toto togel/

toto togel

info slot gacor

togel4d

toto togel 4d

Daftar Toto