TEST ON TENSES -2 (with key)

TEST ON TENSES -2 (with key)

1- Clean snow .......... as much as 87 percent of the sunlight that .......... on it.
A) is reflecting/shone
B) has reflected/was shining
C) reflected/is shining
D) was reflecting/has shone
E) reflects/shines


2- More than two hundred people .......... the tower when the bomb .......... in one of the dustbins.
A) have visited/was exploding
B) were visiting/exploded
C) visited/has exploded
D) are visiting/is exploding
E) visit/has exploded


3- Because you .......... half of the ingredients as I ..........dinner, you probably aren't hungry at all now.
A) were eating/have prepared
B) have eaten/prepared
C) have been eating/prepare
D) ate/was preparing
E) eat/have been preparing


4- She.......... strictly since Christmas and so far she .......... eight kilos.
A) was dieting/was losing
B) dieted/loses
C) diets/is losing
D) is dieting/lost
E) has been dieting/has lost


5- Cindy's family .......... chains in this area for over three centuries and now her father .......... this traditional craft at the county museum twice a day as well.
A) are making/is demonstrating
B) have made/has demonstrated
C) made/was demonstrating
D) were making/demonstrated
E) have been making/demonstrates


6- He ........... to unlock the door to his flat because the telephone ........... .
A) was hurrying/rang
B) hurries/has been ringing
C) hurried/was ringing
D) is hurrying/rings
E) has hurried/has rung


7- There .......... economies since the dawn of civilization, but as a field of study, economics .......... only recently.
A) were/was developing
B) have been/has developed
C) are/has been developing
D) were/is developing
E) have been/develops


8- John Deere .......... his farm machinery business, which .......... tractors today, in the 19th century.
A) founds/still produced
B) has founded/is still producing
C) was founding/was still producing
D) founded/still produces
E) is founding/has still produced


9- I .......... my French lately; consequently, I .......... more and more of it.
A) am not practising/forget
B) haven't been practising/am forgetting
C) don't practise/have forgotten
D) wasn't practising/forgot
E) didn't practise/was forgetting


10- The old lady's health .......... day by day until she .......... smoking.
A) was deteriorating/gave up
B) is deteriorating/gives up
C) deteriorated/has given up
D) deteriorates/is giving up
E) has deteriorated/was giving up




 

 

 

 

 

1. E
2. B
3. D
4. E
5. E
6. C
7. B
8. D
9. B
10. A

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.

APi

bandar togel resmi

bandar togel online

toto togel

agen togel online

bandar togel

bo togel terpercaya

toto togel/

toto togel

info slot gacor

togel4d

toto togel 4d

Daftar Toto

Togel 4d

Togel Deposit Pulsa