TEST ON TENSES -1 (with key)

TEST ON TENSES -1 (with key)

1- Last Saturday my father ........... that his dinner suit was too small, so now he .......... a strict diet.
A) has discovered/followed
B) discovers/was following
C) discovered/is following
D) was discovering/has followed
E) has been discovering/follows


2- Helen .......... her driving test five times so far without success, but she .......... yet.
A) takes/isn't giving up
B) has taken/hasn't given up
C) was taking/didn't give up
D) is taking/doesn't give up
E) took/wasn't giving up


3- Most of the time, John and his friends .......... football matches at their local cafe, but this Saturday they .......... to the stadium, and so they're all very excited.
A) watch/are going
B) have been watching/go
C) are watching/have gone
D) were watching/went
E) have watched/were going


4- Kate ......... a vegetarian for eleven years now, and she ............ meat at all during all this time.
A) is/isn't eating
B) has been/wasn't eating
C) is/doesn't eat
D) has been/hasn't eaten
E) was/didn't eat


5- Last year Richard ............. his bicycle to work every day, but he .......... the bus since the accident.
A) rides/takes
B) has ridden/is taking
C) rode/has been taking
D) was riding/took
E) is riding/has taken


6- I .......... glasses when I was younger, but now I .......... contact lenses.
A) was wearing/have had
B) have worn/am having
C) have been wearing/had
D) wear/was having
E) wore/have


7- About a month ago, I .......... a brochure about your hotel, but I ......... it yet.
A) request/didn't receive
B) have requested/am not receiving
C) was requesting/wasn't receiving
D) requested/haven't received
E) have been requesting/don't receive


8- The conditions in our office .........more and more unbearable, and so quite often recently I .......... quitting it and looking for a new job.
A) have got/was considering
B) was getting/am considering
C) are getting/have considered
D) have been getting/consider
E) get/considered


9- Because I .......... a long way from my work, I ........ lots of time going to and from work.
A) live/waste
B) lived/have wasted
C) have been living/wasted
D) am living/have been wasting
E) was living/am wasting


10- In the USA the twenty largest newspaper chains .......... for almost half of the circulation, reflecting a trend that .......... in the 1970s.
A) account/started
B) were accounting/start
C) has accounted/was starting
D) accounted/is starting
E) accounts/has started




 

 

 

 

 

1. C
2. B
3. A
4. D
5. C
6. E
7. D
8. C
9. A
10. A




 

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.

APi

bandar togel resmi

bandar togel online

toto togel

agen togel online

bandar togel

bo togel terpercaya

toto togel/

toto togel

info slot gacor

togel4d

toto togel 4d

Daftar Toto

Togel 4d

Togel Deposit Pulsa