INTERMEDIATE TEST 8

05.05.2017
286
A+
A-
INTERMEDIATE TEST 8

– Pronunciation
– Conditionals
– Time clauses (when, as soon as)
1. Suppose! If it _____ last weekend, we _____ to play tennis.
A) rained – wouldn’t be able
B) rains – won’t be able
C) rain – would be able
D) had rained – could

2. Give me Peter’s letter. If I _____ him, I _____ it to him.
A) see-will give
B) saw-would give
C) meet-would visit
D) had seen- would give

3. I have to work about 80 hours a week, so I’m very busy. But if I_____ any spare time, I _____ a sport like golf.
A) will have / will take up
B) had / will take up
C) will have / had
D) had / would take up
4. If I _____ taller, I _____ be a policeman, but I’m too short.
A) was / can
B) had / could
C) were / could
D) am / will

5. Please, start your meal. If you _____ your soup now, it _____ cold.
A) didn’t have / would go
B) had / got
C) can eat / doesn’t go
D) don’t have / will go

6. What noisy neighbors you’ve got! If my neighbors _____ as bad as
yours, I _____ crazy.
A) were / would go
B) are / will go
C) are / would go
D) had been / would have gone

7. If you _____ any problems, let me know and I _____ and help you
straight away
A) had / would come
B) have / will come
C) had had / would come
D) have / would go

8. You’re a brilliant cook! If I _____ cook as well as you, I _____ a
restaurant.
A) could / would open
B) can / will open
C) could / will open
D) can / would open

9. If there _____ some nice fish in the supermarket, _____ you _____
some for supper tonight?
A) had been / would / buy
B) were / would / buy
C) is / will / buy
D) are /will / buy
10. I’m small. I wish I _____ small.
A) am not
B) was
C) were
D) weren’t

11. I’m small. If only I _____ taller.
A) were
B) wasn’t
C) am
D) have

12. “We have mice in the kitchen.”
“If you _____ a cat, the mice _____ soon _____ .”
A) had / would / disappear
B) have / will / disappear
C) are / will / disappear
D) had / will / disappear

13. We live in the city. We wish we _____ in the country.
A) have lived
B) living
C) lived
D) live

14. We live in the city. If only we _____ in the city!
A) lived
B) didn’t live
C) haven’t lived
D) living

15. I’m not having a holiday this year. I wish I _____ a holiday.
A) was having
B) is having
C) will have
D) have

16. I’m going to the dentist tomorrow. I wish I _____ to the dentist.
A) am not going
B) will go
C) wasn’t going
D) went
17. I can’t ski. I wish I _____ ski.
A) can
B) could
C) will
D) couldn’t

18. I wasn’t happy at school. I wish I _____ happy.
A) has been
B) had had
C) will have
D) had been

19. He didn’t pass his driving test. He wishes he _____ it.
A) have passed
B) had passed
C) will pass
D) pass

20. I haven’t been to Beijing. I wish I _____ to Beijing.
A) had been
B) have been
C) has been
D) will be

 

INTERMEDIATE Test 8

1-A 2-A 3-D 4-C 5-D 6-A 7-B 8-A

9-D 10-D 11-A 12-A 13-C 14-B 15-A 16-C

17-B 18-D 19-B 20-A

MAKE A COMMENT
COMMENTS - 1 COMMENT
  1. Dale says:

    hello there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this web site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..