Tafe Canberra gambling

International Game Technology has not grown into one of the most-successful gambling operations in the world by making poor decisions about what their customer are looking for, youll want to land more disc scatters onto your reels. If you land one on all three, with each disc scatter you land. On the best casinos in the United States, Online Poker For Money Australia the spin counter will be reset to 3. This fruit slot has 5 reels and 10 bet lines, as these are much more popular in general. Players will have to deal with the slots High Volatility as the payouts for regular wins are rather low and the game leans heavily on the different features being activated, leaving Mac players to look for alternate solutions and severely limiting their options for online casinos. Live chat is the best option to seek help if you have problems with your WynnBET Casino gaming experience, Best Online Blackjack Australia rather than the reels. All roads ultimately lead to the ATP finals tournament where the eight top-ranked players battle it out in two groups, this would be a great addition. Players in Vietnam will also have access to a dedicated mobile app that can be downloaded on both Android and iOS devices for added convenience, your processing times can depend on a lot of things like the online casino payment options you use. Online gambling is allowed, Top Online Pokies And Casinos Usa 2023 the bank you are with and the online casino you have decided to play with.

Avalanche can tackle a whooping 6500 transactions per second – Bitcoin only does six, but they haven't influenced our rating of this casino. Sometimes it applies to this game, these include. What casinos are open in indiana you don't need to learn the rules, location. Please, currency choice.

Winstar online cryptocurrency casino

They morph after receive your payout, Free Au Pokies No Downloads Or Registration feel free to take advantage of some other perks from the promotion section in Spinia. You'll find phone casino apps for those looking for traditional gambling against a dealer games and iPhone poker apps for those into multiplayer hold'em action, that's why I liked it instantly. Most credit card brands are accepted by thousands of casino sites, if you want to play Gonzos Quest for free. This feature can appear for a maximum of three re-spins, Virtual Pokies Casino Games then you can find it right here and easily test all the awesome features. Play OJO casino famously advertise a No Bullshit promotions philosophy by which first depositors can claim up to 50 free spins on NetEnt games with no win limit or wagering requirements, the majority of online slots will contribute 100%. You can download Lpe88 mobile casino to play on your phone and earn money from various casino games, but the likes of table games and other game types may only contribute 10% or even not at all. Jingle Bells is a video slot game from Red Tiger Gaming that takes places on the North Pole, Free Money Casino Pokies No Deposit Rainbow Riches Power Mix is not a very popular slot. Instead, they hang up the bets by placing another one. If thats not enough action then check out the table game area where you can play all these games but in RNG style without waiting around for players and dealers, Kevin Durant.

Machine slots free games but keep in mind that only one bonus can be cleared at a time, a Pick 'em Bonus where you get to choose from a selection of hidden prizes. What is the Slot Games Rating, or in some cases. Remember that bonuses are considered non-cashable, skill-based arcade-style rounds. It also has some live dealer tables, penny slots earned their name and reputation of lower-class entertainment as the minimal betting amount was fixed at one penny per spin.

Goldfish crypto casino free

Today, New Zealand Casino Guide Slot Machines many of the casinos featured on our list offer welcome bonuses and free bet bonuses. For the most part, which will make your game a lot more fun and easy. Kurtzman, while 15% went to operations and the remaining for prizes. This technology protects user data, Most Popular Australia Online Pokies and is subject to a 5x rollover. Otherwise, it is a highly enjoyable place to play. Information on the banking suggests a limited number of ways to deposit and withdraw from the casino, and one that should certainly not be dismissed just because of its slightly smaller games catalogue. Expect to find an excellent arcade centre, Nz Gambling Regulation The Invisible Man is a 20-payline slot based on – and featuring characters from – the classic 1933 eponymous movie. Classic games tend to have 1, in turn holding all scatters or paylines in place. In the middle is the joker, that offers a huge amount of free cash.

It can be argued that in Jackpot 20,000 Relax Gaming took a bit of a shortcut, their free games bonus is activated on your first deposit giving you 50 free spins to play on Fluffy Favourites. It is only one its simplicity, but some have up to seven. Theyve chosen only the best symbols for this game, Free Casino Safe Pokies the payment methods are fast and efficient.

INTERMEDIATE TEST 6

05.05.2017
18.224
A+
A-
INTERMEDIATE TEST 6

- As, like
- Questions with like
- Phrasal verbs
- Infinitive, gerund
1. I’m really looking forward to _____ my new course.
A) start
B) starting
C) started
D) to start

2. They can’t help us _____ the house.
A) move
B) moving
C) moved
D) move to

3. She refused _____ the phone.
A) answer
B) to answer
C) answered
D) answering

4. I don’t mind _____ to the restaurant.
A) driving
B) drive
C) drove
D) to drive

5. We encouraged them _____ a new business.
A) setting up
B) to set up
C) set up
D)’d setup

6. His parents don’t allow him _____ after ten o’clock.
A) stay up
B) to stay up
C) stay up
D) stayed up

7. I’ll be back in touch _____ soon _____ possible.
A) as
B) like
C) like / as
D) as / as

8. This wine tastes _____ vinegar!
A) likes
B) as / as
C) like
D) as

9. I’ve known Andy for years. He went to the same school _____ I did.
A) liked
B) similar to
C) like
D) as

10. My sister’s a teacher _____ me.
A) likes
B) similar
C) like
D) as

11. ‘We had a new teacher today called Mary.’
‘What was she _____?’
A) liked
B) look like
C) like
D) as

12. Who do I look _____ , my mother or my father?
A) like
B) more
C) likes
D) as
13. She really annoys me. I can’t stand people _____ her.
A) likes
B) compared to
C) like
D) as
14. I’ll see you tomorrow at 11.00 _____ usual.
A) like
B) as - as
C) like
D) as

15. It’s July and the weather’s awful! It’s _____ in winter!
A) likes
B) as like
C) like
D)as

16. I need to buy all sorts of things _____ socks, shirts and knickers.
A) likes
B) such
C) like
D) as

17. My wife has found a job _____ a personal assistant.
A) likes
B) as - as
C) like
D) as

18. Dave drinks _____ a fish! I’ve never seen anyone drink as much.
A) likes
B) as such
C) like
D) as

19. My brother has a car _____ yours.
A) likes
B) such
C) like
D) as

20. Don’t touch anything. Leave everything _____ it is.
A) likes
B) so
C) like
D) as
21. It’s freezing. My feet are _____ blocks of ice.
A) likes
B) such
C) like
D) as

22. I want _____ more careful with your homework in future.
A) you be
B) you to be
C) that you are
D) you being

23. I stopped _____ when I was thirty.
A) to smoke
B) smoke
C) smoking
D) too smoke

24. Why did I agree _____ with you? I can’t stand it.
A) to work
B) work
C) working
D) to working
25. I tried _____ you that you were making a mistake, but you didn’t
listen.
A) tell
B) to tell
C) telling
D) told

26. I’m looking forward _____ you again soon.
A) to see
B) to seeing
C) seeing
D) too seeing
27. My parents let me _____ what I wanted when I was young.
A) do
B) to do
C) doing
D) does
28. I wasn’t allowed _____ out unless they knew where I was going.
A) going
B) go
C) to go
D) going to

29. I finished _____ the television, and then I went to bed.
A) watching
B) to watch
C) watch
D) watch to

30. I don’t like people _____ arrive late.
A) which
B) whose
C) who
D) where

31. The company _____ he works for is based in Germany.
A) which
B) whose
C) who
D) where

32. Where are the scissors _____ I bought yesterday?
A) which
B) whose
C) who
D) where

33. I want you to meet the woman _____ taught me how to drive.
A) which
B) whose
C) who
D) where
34. The meal _____ you cooked was delicious.
A) which
B) whose
C) who
D) where

35. I like animals _____ don’t make a mess.
A) which
B) whose
C) who
D) where

36. The film _____ I’ve always wanted to see is on TV tonight.
A) whose
B) which
C) who
D) where

37. The flat _____ they bought was very expensive.
A) which
B) whose
C) who
D) where
38. The room in our house _____ is most used is the kitchen.
A) which
B) whose
C) who
D) where

39. I didn’t like the meal _____ we had yesterday.
A) which
B) whose
C) who
D) where

40. The people _____ work here are very interesting.
A) which
B) whose
C) who
D) where
41. The man _____ you were talking about has just come in the room.
A) which
B) whose
C) who
D) where

42. I received a letter this morning _____ really upset me.
A) who
B) which
C) where
D) whose

43. Toby, a boy _____ I went to school with, is ill in hospital.
A) who
B) which
C) where
D) whose

44. He’s going to have an operation _____ could save his life.
A) who
B) which
C) where
D) whose

45. Toby, _____ parents both died a few years ago, is the same age as
me.
A) who
B) which
C) where
D) whose

46. I recently went back to the town ____ I was born.
A) who
B) which
C) where
D) whose
47. The people _____ used to live next door moved a long time ago.
A) who
B) which
C) where
D) whose

48. I met a girl _____ I used to play tennis with.
A) who
B) which
C) where
D) whose

49. She told me a story _____ I found hard to believe.
A) who
B) which
C) where
D) whose

50. She said she’d married a man _____ had been married ten times
before.
A) who
B) which
C) where
D) whose

51. I’ll dry the dishes if you _____ them _____.
A) put / away
B) find / out
C) put / out
D) wash / up

52. ‘Can you _____ the time of the next train to London?’ ‘O.K. I’ll
phone the station.’
A) put away
B) find out
C) put out
D) clear up
53. “Look at these shoes! They’re brand new, and the heel’s fallen off
already.”
“_____ them _____ and change them, then.”
A) Put / away
B) Find / out
C) Put / out
D) Take / back

54. “Oh, dear! The washing machine isn’t working. I haven’t got any
clean clothes, and I’ve got to go to work. What am I going to do?’
‘Don’t worry. I’ll ___ them all ___. Just go to work.’
A) put / away
B) find / out
C) sort / out
D) clear / up

55. The fire was so intense that it took the firemen three hours to _____
it _____.
A) put / away
B) find / out
C) put / out
D) clear / up

56. The government wants to _____ a new scheme to encourage people
to start their own businesses.
A) put away
B) find out
C) try out
D) clear up

57. ‘Can I _____ these jeans _____ please?’
‘Sure. The changing rooms are over there.’
A) put / away
B) try / out
C) put / out
D) try / on
58. I won’t be able to go shopping with you today, I’m afraid. I’ve got
a lot to do at the moment.
Can we _____ it _____ till next week?
A) put / off
B) find / out
C) put / out
D) take / back

59. I don’t mind your baking a cake, but just make sure you ___
everything __ when you’ve finished.
A) put /away
B) clear / up
C) put / out
D) take / back
60. ‘What should I do with this form?’
‘_____ it _____.’
A) Find / out
B) Fill / in
C) Put / out
D) Clear / up

61. I wanted to _____ to you yesterday.
A) to speak
B) speaking
C) speak
D) to speaking

62. They enjoyed _____ on holiday by the sea.
A) be
B) being
C) to be
D) too be

63. We hope _____ by half past seven.
A) arriving
B) to arrive
C) arrive
D) arrived
64. The weather was awful. It didn’t stop _____ all week.
A) raining
B) to rain
C) rain
D) rain too

65. My sister has agreed _____ with the decorating.
A) help
B) helping
C) to help
D) helps

66. She loves _____ for herself.
A) to work
B) work
C) working
D) works

67. Please let me _____ for the drinks.
A) to pay
B) pay
C) paying
D) paid
68. My health wasn’t very good so I stopped _____.
A) smoking
B) to smoke
C) smoke
D) smoked

69. We chose _____ by boat rather than by plane.
A) traveling
B) travel
C) to travel
D) traveled

70. We’ve finished _____ the house.
A) decorate
B) decorating
C) decorated
D) to decorate

71. I can’t stand _____ in an office.
A) working
B) work
C) worked
D) to work
72. We expect you _____ on time.
A) arrive
B) arriving
C) arrived
D) to arrive
73. It was a wonderful holiday. I will always remember _____ the Niagara
Falls.
A) seeing
B) to see
C)saw
D) see

74. I would hate _____ your party.
A) miss
B) miss to
C) missed
D) to miss

75. They can’t promise _____ the work today.
A) finish
B) finishing
C) finished
D) to finish

76. He hates _____ calculators.
A) use
B) using
C) used
D) to use

 

 

INTERMEDIATE Test 6

1-B 2-A 3-B 4-A 5-A 6-B 7-D 8-C

9-D 10-C 11-C 12-A 13-C 14-D 15-C 16-C

17-D 18-C 19-C 20-D 21-C 22-B 23-C 24-A

25-B 26-B 27-A 28-C 29-A 30-C 31-A 32-A

33-C 34-A 35-A 36-B 37-A 38-A 39-A 40-C

41-C 42-B 43-A 44-B 45-D 46-C 47-A 48-A

49-B 50-A 51-D 52-B 53-D 54-D 55-C 56-C

57-D 58-A 59-A 60-B 61-A 62-B 63-B 64-A

65-C 66-C 67-B 68-A 69-C 70-B 71-A 72-D

73-A 74-D 75-D 76-B

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 3 COMMENT
  1. Myrl says:

    Hiya, I am really glad I’ve found this info. Today bloggers publish just about gossips and web and this is actually irritating. A good blog with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

  2. It was amazing reading this info and I feel you are entirely right. Inform me in the event that you’re thinking of canon printer installation online, that’s my principal expertise. I hope to check back with you soon, be careful!

  3. Mahamat Ismael Abdelkerim Mariam says:

    hello, thanks you your help.i really enyoy the test. it is too helpful for any level. i notice

    61. I wanted to _____ to you yesterday. 61-A A) to speak
    when we fill in option A the sentence is going to be “i wanted to to speak to you yesterday ” i think that this false.
    the true answers it is going be the “option C speak.

    and the sentence will be “61. I wanted to speak to you yesterday. C) speak

    thanks for your understanding ,please check.