INTERMEDIATE TEST 1

05.05.2017
843
A+
A-
INTERMEDIATE TEST 1

– Auxiliary verbs (do, be have)
– Prepositions

1. _____ you ever stayed at the Ritz?
A) Did
B) Have
C) Was
D) Were

2. We _____ breakfast in bed.
A) were have
B) has
C) was having
D) had

3. _____ John give you those flowers?
A) Did
B) Have
C) Was
D) Is

4. I _____ my homework very quickly last night.
A) do
B) have
C) did
D) am

5. She _____ a shower every morning before school.
A) does
B) has
C) did
D) is

6. We _____ talking to James about his exam.
A) don’t
B) haven’t
C) wasn’t
D) aren’t

7. Lots of trees _____ blown down by the wind.
A) were
B) has
C) did
D) is

8. Where _____ you yesterday?
A) was
B) have
C) did
D) were

9. Mary never _____ the washing up.
A) does
B) has
C) did
D) is

10. Thank goodness we _____ a dishwasher!
A) was
B) have
C) did
D) were

11. How many people _____ you invited to the party?
A) was
B) have
C) did
D) were

12. Why _____ you leaving so early?
A) was
B) have
C) is
D) are

13. We _____ got a beautiful puppy called Molly.
A) was
B) have
C) did
D) were

14. We _____ a beautiful puppy called Molly.
A) was
B) having
C) did
D) had

15. I have been to Australia but Anna _____ .
A) haven’t
B) hasn’t
C) isn’t
D) doesn’t

16. Anna likes ice-cream but John _____ .
A) haven’t
B) hasn’t
C) isn’t
D) doesn’t

17. I don’t like ice-cream but Jill _____ .
A) have
B) has
C) is
D) does

18. Maria isn’t studying hard but I _____ .
A) have
B) has
C) am
D) are

19. John loves flying but we _____ .
A) haven’t
B) don’t
C) isn’t
D) doesn’t

20. I watched TV last night but my sister _____ .
A) hasn’t
B) didn’t
C) isn’t
D) doesn’t
21. Bill hasn’t finished his work but we _____ .
A) have
B) do
C) don’t
D) doesn’t

22. We don’t want to leave early but they _____ .
A) have
B) do
C) is
D) does

23. They didn’t remember my birthday but you _____ .
A) have
B) don’t
C) did
D) does

24. Your English is really improving but mine _____ .
A) haven’t
B) don’t
C) isn’t
D) doesn’t

25. _____ you speak three languages?
A) Do
B) Does
C) Did
D) Are

26. _____ you having a holiday soon?
A) Do
B) Does
C) Did
D) Are

27. _____ you have a good holiday last year?
A) Do
B) Does
C) Did
D) Are

28. _____ you ever been to Amsterdam?
A) Do
B) Does
C) Have
D) Did

29. _____ you often travel abroad?
A) Do
B) Does
C) Have
D) Did

30. _____ your best friend sometimes go on holiday with you?
A) Do
B) Does
C) Have
D) Did

31. I think you’re wrong. I don’t agree _____ you at all.
A) to
B) on
C) with
D) about

32. I’m not interested _____ what you think or what you want.
A) to
B) on
C) with
D) in

33. We might have a picnic. It depends _____ the weather.
A) to
B) on
C) with
D) about

34. What are you listening _____ ?
A) to
B) on
C) with
D) about

35. If you have a problem, talk _____ the teacher.
A) to
B) on
C) at
D) in

36. “What did you talk _____ ?”
“Oh, this and that.”
A) to
B) on
C) with
D) about

37. You aren’t concentrating on your work. What are you thinking _____?
A) to
B) on
C) with
D) about

38. “What do you think _____ Pete?”
“I really like him.”
A) to
B) at
C) with
D) of

39. Where’s the cash desk? I’d like to pay _____ this book.
A) to
B) for
C) with
D) about

40. “I’ve lost your pen. Sorry …”
“It’s all right. Don’t worry _____ it.”
A) to
B) on
C) with
D) about

INTERMEDIATE Test 1

1-B 2-D 3-A 4-C 5-B 6-D 7-A 8-D

9-A 10-B 11-B 12-D 13-B 14-D 15-B 16-D

17-D 18-C 19-B 20-B 21-A 22-B 23-C 24-C

25-A 26-D 27-C 28-C 29-A 30-B 31-C 32-D

33-B 34-A 35-A 36-D 37-D 38-D 39-B 40-D

 

MAKE A COMMENT
COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.