INTERMEDIATE TEST 2

05.05.2017
789
A+
A-
INTERMEDIATE TEST 2

– Present Simple and Continuous
– Present Passive
– Prepositions
1. Sue and Geoff _____ a shop.
A) work
B) study
C) run
D) runs

2. This kind of shop _____ a milk bar.
A) is called
) called
C) is calling
D) is being called

3. Most days the shop _____ at 10.00 p.m.
A) sells
B) opened
C) closes
D) run

4. They _____ camping any more.
A) go
B) doesn’t go
C) don’t go
D) have gone

5. Ursula _____ four brothers and sisters.
A) have
B) has
C) haven’t
D) having

6. It _____ her fifteen minutes _____ to school.
A) took / go
B) has taken / walk
C) takes / walk
D) takes / to walk

7. She _____ school at 7:45 a.m.
A) go
B) begin
C) starts
D) goes

8. I _____ lunch in the university canteen.
A) eats
B) have
C) drink
D) has

9. I _____ extra money teaching computer studies.
A) earn
B) earns
C) win
D) buy

10. I _____ the traffic in Bangkok.
A) play
B) have
C) hate
D) has

11. English is _____ here.
A) speak
B) spoke
C) is speaking
D) spoken

12. Volvos are _____ in Sweden.
A) produced
B) produce
C) produces
D) producing

13. Is service _____ in the bill?
A) including
B) include
C) to include
D) included

14. Our kitchen _____ decorated at the moment.
A) is
B) is being
C) being
D) was being

15. Our factory is being _____ over by an American company.
A) taken
B) bought
C) sold
D) run

16. About one thousand people are _____ in the factory.
A) taken
B) cleaned
C) employed
D) worked

17. Lots of tulips are _____ in Holland.
A) grown
B) growing
C) grow
D) grew

18. That block of flats is being _____ because it is unsafe.
A) pulled down
B) pulled
C) pulled up
D) pulling down

19. In Britain milk is _____ to your doorstep.
A) shown
B) sold
C) bought
D) delivered
When you __(20)__ at an airport, you should go straight to the checkin desk where your ticket and luggage __(21)__. You __(22)__ your hand luggage with you but your suitcases __(23)__ to the plane on a conveyor belt. You can now go to the departure lounge.
If you are on an international flight, your passport __(24)__, and then you and your bags __(25)__ by security cameras; sometimes you __(26)__ a body search and your luggage __(27)__ by a security officer. You __(28)__ in the departure lounge until your flight __(29)__and you __(30)__ which gate number to go.Finally you __(31)__ your plane and you __(32)__ your seat by a flight attendant.
20.
A) start
B) started
C) arrive
D) are arrived

21.
A) are checked
B) control
C) check
D) is changed

22.
A) kept
B) keeping
C) wait
D) keep

23.
A) take
B) took
C) are taken
D) taking

24.
A) check
B) checked
C) is checking
D) is checked
25.
A) are x-rayed
B) x-rayed
C) control
D) check

26.
A) give
B) are given
C) gave
D) giving

27.
A) is searched
B) searching
C) searched
D) search

28.
A) waiting
B) waits
C) wait
D) waited

29.
A) calling
B) call
C) is called
D) called

30.
A) are told
B) telling
C) told
D) tell

31.
A) boarded
B) boarding
C) sit
D) board

32.
A) show
B) are shown
C) showing
D) come
33. “Hello. Can I speak to Mr. James, please?”
“I’m sorry. He isn’t _____ at the moment. Can I take a message?”
A) in
B) on
C) at
D) off

34. “Hello. Can I speak to Mr. James, please?”
“I’m sorry. He is _____ on holiday at the moment. Can I help you?”
A) in
B) on
C) away
D) off

35. “I feel like going to the cinema tonight.”
“Good idea! What’s _____ at the moment?”
A) in
B) on
C) at
D) off

36. I think this milk’s _____ . It smells horrid.
A) in
B) on
C) at
D) off

37. “Where shall we go for a meal?”
“It’s _____ you. It’s your birthday. You choose.”
A) in
B) on
C) at
D) up to

38. Come on, kids! Aren’t you _____ yet? Breakfast’s on the table.
A) in
B) on
C) up
D) off

39. I wonder why they aren’t answering the door. There must be
someone _____ .
A) in
B) on
C) at
D) off

40. All the lights are _____ . I can see nothing.
A) in
B) on
C) at
D) off

41. I must be _____ soon. I want to get to the shops before they close.
A) in
B) on
C) at
D) off

42. “Why isn’t there any hot water?”
“The central heating is _____ . That’s why.”
A) in
B) on
C) at
D) off

43. “You’re crying. What’s _____ ?”
“I’m just a bit sad. That’s all.”
A) in
B) on
C) up
D) off

INTERMEDIATE Test 2

1-C 2-A 3-C 4-C 5-B 6-D 7-C 8-B

9-A 10-C 11-D 12-A 13-D 14-B 15-A 16-C

17-A 18-A 19-D 20-C 21-A 22-D 23-C 24-D

25-A 26-B 27-A 28-C 29-C 30-A 31-D 32-B

33-A 34-C 35-B 36-D 37-D 38-C 39-A 40-D

41-D 42-D 43-C

MAKE A COMMENT
COMMENTS - 2 COMMENT
  1. Hayden says:

    It is difficult to find knowledgeable individuals on this subject, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  2. Cyrus says:

    Thank you for sharing superb informations. Your web site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply could not come across. What a great website.