Elementary Test 3 (multiple choice)

02.01.2022
570
A+
A-
Elementary Test 3 (multiple choice)

62. ... his parents think so?
a) Do
b) Does
c) Are
63. ... all people like it?
a) Does
b) Have
c) Do
64. ... your grandfather do business?
a) Do
b) Does
c) Is
65. ... those projects bring you benefit?
a) Do
b) Does
c) Are
66. ... your business partner work professionally?
a) Do
b) Does
c) Don’t
67. ... this thing really matter for you?
a) Don’t
b) Do
c) Does
68. ... your close friends think the same?
a) Does
b) Do
c) Are
69. ... these words inspire you?
a) Do
b) Does
c) Doesn’t
70. ... your teacher give you way too much homework during the week?
a) Do
b) Does
c) Don’t
71. Who ... you?
a) do help
b) helps
c) aid
72. Who ... you know?
a) does
b) do
c) have
73. What ... so interesting in your opinion?
a) do seem
b) seems
c) seeming
74. What TV channels ... you watch?
a) do
b) does
c) is
75. Where ... they live?
a) do
b) does
c) doesn’t
76. When ... it begin?
a) do
b) is
c) does
77. How often ... he go to the gym?
a) does
b) do
c) is
78. How much ... it cost?
a) do
b) does
c) has
79. How many times a month ... they go swimming?
a) do
b) does
c) are
80. How ... you find this idea?
a) does
b) do
c) have
81. How far ... his parents live?
a) does
b) are
c) do
82. Could you tell me how often ... this thing happen?
a) does
b) do
c) is
83. Where ... your cousin work?
a) does
b) do
c) are
84. What ... so strange?
a) do look
b) looks
c) are looking
85. What time ... the lesson finish?
a) does
b) do
c) is
86. Who ... it?
a) recommends
b) do recommend
c) does recommend
87. Where ... your boyfriend come from?
a) does
b) do
c) is
88. What kind of advice ... her work colleagues need?
a) does
b) are
c) do
89. How ... your teacher explain it to you?
a) does
b) do
c) don’t
90. Why ... their result seem so bad?
a) do
b) does
c) are
91. I ... so happy with you.
a) are
b) am
c) will
92. This knowledge ... enough.
a) is
b) are
c) aren’t
93. We ... at their home.
a) am
b) are
c) be
94. It ... fairly interesting.
a) are
b) is
c) has
95. She ... a student.
a) aren’t being
b) are
c) is
96. You ... so talented in my opinion.
a) are
b) have
c) has
97. She ... very beautiful tonight.
a) were
b) is
c) are
98. They forever say information ... power.
a) have
b) is
c) mean
99. The morning news ... surprising.
a) is
b) are
c) be
100. He ... our partner.
a) were
b) have
c) is

 

 

 

 

 

 

 

62.a 63.c 64.b 65.a 66.b 67.c 68.b 69.a 70.b
71.b 72.b 73.b 74.a 75.a 76.c 77.a 78.b 79.a 80.b
81.c 82.a 83.a 84.b 85.a 86.a 87.a 88.c 89.a 90.b
91.b 92.a 93.b 94.b 95.c 96.a 97.b 98.b 99.a 100.c

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 1 COMMENT
  1. Lakia Capati says:

    Great site you’ve got here.. It’s difficult to find quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!|