Elementary Test 9 (multiple choice)

02.01.2022
367
A+
A-
Elementary Test 9 (multiple choice)

351. … this knowledge basic?
a) Did
b) Was
c) Were
352. … his wife pregnant?
a) Was
b) Were
c) Have
353. … these mistakes serious?
a) Was
b) Did
c) Were
354. … this information very important?
a) Was
b) Were
c) Did
355. … our advice helpful?
a) Were
b) Did
c) Was
356. … your competitors really so strong?
a) Has
b) Were
c) Was
357. … the tasks difficult?
a) Were
b) Was
c) Has
358. … this song so popular?
a) Were
b) Was
c) Have
359. … her results different?
a) Was
b) Were
c) Did
360. … your boss available three days ago?
a) Did
b) Has
c) Was
361. What kind if offer … that?
a) are
b) was
c) were
362. Why … she so angry with me?
a) were
b) did
c) was
363. How … he?
a) did
b) was
c) were
364. How old … you when you studied at that faculty?
a) were
b) was
c) did
365. Where … you?
a) was
b) were
c) have
366. What … so annoying?
a) were
b) was
c) has
367. How interested in the project … they?
a) was
b) have
c) were
368. Why … they so annoyed yesterday?
a) was
b) were
c) did
369. What … on the floor?
a) were
b) did
c) was
370. How surprised … she seeing them?
a) was
b) were
c) has
371. How much knowledge in that lesson … truly useful?
a) were
b) has
c) was
372. How enthusiastic … you English business partner?
a) was
b) were
c) have
373. How long … the way to the mall?
a) were
b) did
c) was
374. When … her students ready for the exam?
a) was
b) were
c) have
375. Where … the keys?
a) were
b) was
c) did
376. Why … you boss so interested in our project?
a) has
b) were
c) was
377. How interested … the employees in her project?
a) was
b) were
c) did
378. Where … your parents last week?
a) were
b) was
c) have
379. How … the party?
a) were
b) was
c) did
380. How much money … there?
a) were
b) was
c) has
381. He will … to do it.
a) order s
b) order
c) ordering
382. Don’t worry. I’m sure this flat will … you.
a) suit
b) suits
c) suit not
383. I deeply hope she will … smoking.
a) stops
b) stopped
c) stop
384. She … invite them to the party.
a) shall
b) will
c) wouldn’t
385. He will … this awkward situation.
a) control
b) controls
c) controlling
386. I think she will … about that problem again.
a) complaining
b) complains
c) complain
387. Our manager will … her opinion later.
a) form
b) expresses
c) forms
388. The song … become popular.
a) will
b) shall
c) would
389. Don’t panic. I will … the document.
a) saves
b) saved
c) save
390. My colleagues and I … debate this problem later.
a) shall
b) will
c) are
391. Her parents won’t … an apartment this year.
a) bought
b) buys
c) buy
392. She … explain all rules.
a) want
b) won’t
c) isn’t
393. They … share this information with me.
a) won’t
b) want
c) won
394. I think she … agree with these principles.
a) want
b) won’t
c) not will
395. My sister … celebrate her birthday with her friends this year.
a) want
b) will don’t
c) won’t
396. They won’t … a better offer.
a) make
b) makes
c) not make
397. It … satisfy your demands.
a) want
b) won’t
c) don’t
398. We … to inform the chief executive tomorrow.
a) won’t
b) want
c) will
399. Let’s hope that our director won’t … these changes.
a) notice
b) notices
c) not notice
400. Her classmate won’t … at her.
a) laughs
b) not laugh
c) laugh

 

 

 

 

 

 

351.b 352.a
353.c 354.a 355.c 356.b 357.a 358.b 359.b 360.c 361.b
362.c 363.b 364.a 365.b 366.b 367.c 368.b 369.c 370.a
371.c 372.a 373.c 374.b 375.a 376.c 377.b 378.a 379.b
380.b 381.b 382.a 383.c 384.b 385.a 386.c 387.a 388.a
389.c 390.b 391.c 392.b 393.a 394.b 395.c 396.a 397.b
398.b 399.a 400.c

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 1 COMMENT
  1. Kori Balde says:

    european vacations are very exciting sepcially if you got to visit many places at once’