Elementary Test (multiple choice)

02.01.2022
38
A+
A-
Elementary Test (multiple choice)

301. It … a really good idea.
a) were
b) was
c) have been
302. They … with us at the pawn shop.
a) was
b) has been
c) were
303. I hate to admit it but you … absolutely right.
a) was
b) were
c) believe
304. Hearing that, he … really surprised.
a) was
b) were
c) be
305. Yesterday I … so happy.
a) were
b) was being
c) was
306. I want to play it again! It … such a wonderful game.
a) was
b) were
c) have been
307. Seeing the offer, we … interested in their products.
a) was
b) were
c) be
308. She … really distressed.
a) were
b) was
c) look
309. Unfortunately, they … late.
a) don’t
b) was
c) were
310. He … so disappointed.
a) weren’t
b) was
c) look
311. To his surprise, the news … shocking.
a) were
b) was
c) are
312. The answer to that problem … very simple.
a) was
b) were
c) seem
313. You know that his parents … poor.
a) is
b) was
c) were
314. That detail … fairly important.
a) have been
b) was
c) weren’t
315. After studying the lesson again, their results … much better.
a) was
b) has been
c) were
316. Her result … excellent.
a) was
b) have been
c) weren’t
317. Our money … enough to buy it.
a) were
b) was
c) have been
318. Everybody believed that the game … so exciting.
a) have been
b) were
c) was
319. Her aunt … very rich.
a) were
b) be
c) was
320. Her questions … really strange.
a) were
b) was
c) look
321. Your brother … a bad worker.
a) wasn’t
b) weren’t
c) were
322. You … really sure.
a) weren’t
b) wasn’t
c) isn’t
323. I … satisfied with their short answer.
a) aren’t
b) wasn’t
c) weren’t
324. We … ready for that flooding.
a) wasn’t
b) has been
c) weren’t
325. They … our best friends.
a) weren’t
b) was
c) wasn’t
326. She … among the thieves.
a) wasn’t
b) weren’t
c) have been
327. It … her personal achievement.
a) weren’t
b) wasn’t
c) were
328. He … my best friend.
a) wasn’t
b) were
c) have been
329. I think it … the right choice.
a) weren’t
b) hasn’t
c) wasn’t
330. It … a bad example.
a) wasn’t
b) were
c) haven’t been
331. These measures … really necessary.
a) wasn’t
b) weren’t
c) hasn’t been
332. Her decision … unexpected as you thought.
a) wasn’t
b) weren’t
c) haven’t been
333. All his threats … serious.
a) wasn’t
b) is very
c) weren’t
334. Their trip … long enough.
a) weren’t
b) wasn’t
c) hadn’t been
335. Her employees … professional.
a) wasn’t
b) can being
c) weren’t
336. The interview … easy for us.
a) wasn’t
b) have been
c) didn’t was
337. This song … popular that time.
a) weren’t
b) wasn’t
c) isn’t
338. Her problem … big.
a) wasn’t
b) weren’t
c) are
339. Although he considers otherwise, this result … a big success.
a) weren’t
b) aren’t
c) wasn’t
340. I must say: English … easy for me.
a) wasn’t
b) aren’t
c) weren’t
341. … it expensive?
a) Are
b) Was
c) Were
342. … she the best worker?
a) Were
b) Was
c) Does
343. … he your colleague?
a) Were
b) Are
c) Was
344. … it a popular trend then?
a) Was
b) Were
c) Did
345. … I badly mistaken?
a) Did
b) Was
c) Were
346. … they financially independent?
a) Were
b) Does
c) Was
347. … you in Russia last year?
a) Was
b) Have
c) Were
348. … we on the right way or not?
a) Was
b) Were
c) Has
349. … I in the right place?
a) Was
b) Have
c) Were
350. … it your new idea?
a) Were
b) Was
c) Did

 

 

 

 

 

 

301.b 302.c 303.b 304.a 305.c 306.a 307.b
308.b 309.c 310.b 311.b 312.a 313.c 314.b 315.c 316.a
317.b 318.c 319.c 320.a 321.a 322.a 323.b 324.c 325.a
326.a 327.b 328.a 329.c 330.a 331.b 332.a 333.c 334.b
335.c 336.a 337.b 338.a 339.c 340.a 341.b 342.b 343.c
344.a 345.b 346.a 347.c 348.b 349.a 350.b

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.