Elementary Test 2 (multiple choice)

02.01.2022
312
A+
A-
Elementary Test 2 (multiple choice)

31. This thing ... interest me.
a) doesn’t
b) don’t
c) aren’t
32. Our teacher ... know what to do.
a) don’t
b) not
c) doesn’t
33. This situation ... seem quite strange.
a) doesn’t
b) don’t
c) not
34. Most students ... learn French effectively.
a) doesn’t
b) don’t
c) haven’t
35. This news ... seem unusual.
a) doesn’t
b) don’t
c) aren’t
36. Their lessons ... start on time.
a) doesn’t
b) don’t
c) hadn’t
37. These things ... seem important.
a) doesn’t
b) don’t
c) have
38. My results ... look very good.
a) don’t
b) doesn’t
c) aren’t looking
39. Her husband ... spend much money.
a) doesn’t
b) don’t
c) isn’t
40. My boyfriend ... remember it.
a) has
b) don’t
c) doesn’t
41. ... he speak English?
a) Do
b) Does
c) Has
42. ... you live there?
a) Does
b) Do
c) Are
43. ... you agree with us?
a) Is
b) Does
c) Do
44. ... you understand me?
a) Does
b) Do
c) Are
45. ... we learn Russian effectively?
a) Do
b) Does
c) Have
46. ... I show better results?
a) Doe
b) Have
c) Do
47. ... it really work?
a) Does
b) Do
c) Is
48. ... she support you?
a) Do
b) Does
c) Is
49. ... he usually buy cheap or expensive things?
a) Does
b) Do
c) Has
50. ... it at times happen?
a) Does
b) Do
c) Is
51. ... your grandparents also think so?
a) Does
b) Do
c) Are
52. ... his friends think the same?
a) Does
b) Do
c) Have
53. ... that thing matter?
a) Is
b) Do
c) Does
54. ... her success motivate you?
a) Do
b) Does
c) Isn’t
55. ... all people like this fruit?
a) Do
b) Does
c) Are
56. ... your mother do business?
a) Do
b) Does
c) Has
57. ... these words inspire you?
a) Does
b) Do
c) Are
58. ... your business partner work professionally?
a) Do
b) Does
c) Is
59. ... your teacher give you way too much homework?
a) Does
b) Do
c) Don’t
60. ... these projects bring you benefits?
a) Do
b) Does
c) Doesn’t
61. ... their success motivate you?
a) Does
b) Do
c) Isn’t

 

 

 

 

 

 

31.a 32.c 33.a 34.b 35.a 36.b 37.b 38.a 39.a 40.c
41.b 42.b 43.c 44.b 45.a 46.c 47.a 48.b 49.a 50.a
51.b 52.b 53.c 54.b 55.a 56.b 57.b 58.b 59.a 60.a
61.a

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.