Elementary Test (multiple choice)

02.01.2022
48
A+
A-
Elementary Test (multiple choice)

151. Where … justice in this country?
a) are
b) have
c) is
152. How much … this pair of blue trousers?
a) are
b) is
c) does
153. What … easy for them?
a) is
b) are
c) aren’t
154. Why … these offers interesting?
a) is
b) are
c) be
155. Where … your new friends from?
a) have
b) is
c) are
156. How … your recently open business?
a) is
b) are
c) do
157. When … your boss free?
a) is
b) are
c) does
158. What kind of person … your work colleague?
a) are
b) has
c) is
159. How much … these trousers?
a) are
b) is
c) does costs
160. Why … this laptop so expensive?
a) is
b) are
c) isn’t
161. He usually … up quite early.
a) get
b) got
c) getting
162. … they at the party yesterday?
a) Were
b) Was
c) Have
163. She … to him.
a) lied
b) lay
c) laid
164. The last meeting … very stressful.
a) were
b) was
c) is
165. I often … her when I worked there.
a) saw
b) see
c) not saw
166. They met … last month.
a) in
b) on
c) –
167. Our mistakes … rather small.
a) were
b) was
c) aren’t
168. The pen … on the grey desk.
a) lied
b) lay
c) lain
169. It … to us.
a) happening
b) happened
c) happenned
170. He … to the party two days ago.
a) were
b) goes
c) went
171. We … the results of the test.
a) seen
b) saw
c) sees
172. I … it perfectly.
a) known
b) knew
c) knowing
173. He … up very early.
a) get
b) got
c) raises
174. They … so many questions.
a) have
b) had
c) has
175. I … her letter.
a) got
b) gotten
c) receive
176. She … a day off yesterday.
a) have
b) has
c) had
177. He … the correct answer.
a) know
b) knew
c) don’t know
178. Their results … good enough.
a) was
b) were
c) is
179. She … her mistake at last.
a) saw
b) seen
c) sees
180. Your idea … absolutely brilliant.
a) were
b) was
c) are
181. She … it loudly enough.
a) say
b) said
c) has says
182. He … better that day.
a) feel
b) felt
c) fall
183. They often … mistakes.
a) makes
b) made
c) do
184. She … everything correctly.
a) did
b) do
c) tries
185. You … much better.
a) feeling
b) felt
c) is way too
186. I … them the information.
a) said
b) told
c) say
187. She finally … me all the truth.
a) told
b) said
c) will tell
188. She … them an offer.
a) did
b) made
c) does
189. They … it again that night.
a) says
b) had said
c) said
190. She … an enormous mistake.
a) made
b) did
c) makes
191. He … his mistakes at last.
a) see
b) saw
c) recognize
192. He … to that special conference on time.
a) come
b) came
c) doesn’t
193. The thing is that I … the same.
a) to think
b) thought
c) thinking
194. Their boss … differently.
a) thought
b) think
c) don’t think
195. He … to the party later.
a) come
b) don’t come
c) came
196. They … jogging the day before yesterday.
a) went
b) gone
c) have been
197. I … her brother last week.
a) saw
b) seen
c) haven’t saw
198. She … to the park with him yesterday .
a) goes
b) went
c) has been going
199. My friend … the first place at the mountain biking contest.
a) taken
b) took
c) take
200. It … me one hour to get to that awful place.
a) took
b) taken
c) took from

 

 

 

 

151.c 152.b 153.a 154.b
155.c 156.a 157.a 158.c 159.a 160.a 161.b 162.a 163.a
164.b 165.a 166.c 167.a 168.b 169.b 170.c 171.b 172.b
173.b 174.b 175.a 176.c 177.b 178.b 179.a 180.b 181.b
182.b 183.b 184.a 185.b 186.b 187.a 188.b 189.c 190.a
191.b 192.b 193.b 194.a 195.c 196.a 197.a 198.b 199.b
200.a

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.