Elementary Test (multiple choice)

02.01.2022
43
A+
A-
Elementary Test (multiple choice)

101. You … really right.
a) isn’t
b) aren’t
c) haven’t
102. I … happy.
a) am being
b) am not
c) not am
103. They … in the office.
a) aren’t
b) isn’t
c) hasn’t
104. We … together.
a) am not
b) aren’t
c) am
105. She … at work.
a) isn’t
b) are
c) haven’t
106. I … tired at all.
a) isn’t
b) am not
c) aren’t
107. It … interesting if you ask me.
a) aren’t
b) isn’t
c) are
108. He … with her now.
a) being
b) aren’t
c) isn’t
109. She … a businesswoman.
a) aren’t
b) isn’t
c) are
110. It … rainy.
a) are
b) isn’t
c) seem
111. Her knowledge … enough.
a) isn’t
b) aren’t
c) are
112. This thing … very important.
a) aren’t
b) isn’t
c) seem
113. The morning news … so good.
a) isn’t
b) aren’t
c) are
114. That pair of scissors … in the kitchen.
a) aren’t
b) isn’t
c) are
115. Her business partners … reliable enough.
a) isn’t
b) aren’t
c) have
116. My scissors … on the desk.
a) aren’t
b) isn’t
c) is
117. These exams … supposed to be difficult.
a) isn’t
b) have
c) aren’t
118. This joke … so funny.
a) isn’t
b) aren’t
c) are
119. My girlfriend and I … in the park.
a) am not
b) is not
c) aren’t
120. You should know that money … everything.
a) aren’t
b) isn’t
c) is
121. … you here for the third time?
a) Do
b) Are
c) Have
122. … they quite bust at the moment?
a) Are
b) Is
c) Has
123. … she a successful businesswoman?
a) Am
b) Is
c) Did
124. … he a well known singer?
a) Does
b) Am
c) Is
125. … he a Spanish teacher?
a) Is
b) Are
c) Do
126. … it a good idea or not?
a) Are
b) Is
c) Isn’t
127. … you satisfied with their results?
a) Do
b) Are
c) Have
128. … I an industrious student?
a) Is
b) Are
c) Am
129. … we in the required place?
a) Are
b) Is
c) Have
130. … it fiercely cold outside?
a) Are
b) Is
c) Aren’t
131. … this detail really important?
a) Is
b) Am
c) Does
132. … this chance amazing?
a) Are
b) Is
c) Has
133. … that hotel too expensive?
a) Are
b) Is
c) Aren’t
134. … the news surprising for you?
a) Aren’t
b) Are
c) Is
135. … their parents at home?
a) Are
b) Is
c) Have
136. … this knowledge enough?
a) Is
b) Are
c) Aren’t
137. … her bag heavy?
a) Am
b) Is
c) Does
138. … our behaviour strange?
a) Are
b) Is
c) Does
139. … these changes strongly necessary?
a) Is
b) Do
c) Are
140. … these lessons effective?
a) Are
b) Is
c) Have
141. How old … she?
a) are
b) is
c) does
142. What kind of man … he?
a) is
b) am
c) are
143. Where … that place?
a) are
b) is
c) have
144. Who … there?
a) is
b) am
c) has
145. When … you free so as to meet?
a) are
b) is
c) do
146. Why … she so depressed?
a) is
b) are
c) isn’t
147. How … he?
a) are
b) is
c) has
148. How often … you in that building?
a) is
b) are
c) do
149. What … it in English?
a) is
b) are
c) aren’t
150. What color … that bike?
a) are
b) is
c) have

 

 

 

 

 

101.b 102.b 103.a 104.b 105.a 106.b 107.b 108.c 109.b
110.b 111.a 112.b 113.a 114.b 115.b 116.a 117.c 118.a
119.c 120.b 121.b 122.a 123.b 124.c 125.a 126.b 127.b
128.c 129.a 130.b 131.a 132.b 133.b 134.c 135.a 136.a
137.b 138.b 139.c 140.a 141.b 142.a 143.b 144.a 145.a
146.a 147.b 148.b 149.a 150.b

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.