ELEMENTARY – PRE-INTERMEDIATE 5

ELEMENTARY – PRE-INTERMEDIATE 5

-pronouns

-adverbs

-adjectives

-determiners

201. Tom wasn’t hungry, so he ate only ______ soup.
A) a few

B) a little

C) a lot

D) little

202. Which is ______ place you’ve ever been to?
A) more beautiful

B) as beautiful as

C) the most beautiful

D) the most beautifully

203. David’s sister is thin but not ______ Mike’s.
A) so thin

B) thinner

C) the thinnest

D) so thin as

204. ______ Amazon is ______ longest river in the World.
A) The / the

B) __ / the

C) _ / _

D) The / __

205. ______ Lake Oregon is ______ large lake.
A) The / a

B) __ / a

C) A / a

D) _ / _

206. He always drinks ______ tea with ______ milk.
A) the / _

B) _ / _

C) a / _

D) a / a

207. A: Where is ______ coffee I bought?
B: It’s in ______ kitchen.
A) _ / the

B) _ / _

C) the / the

D) the / a

208. They went to France by ______ plane but we’re planning to go on
______ bus.
A) the / the

B) _ / a

C) _ / _

D) a / a

209. My father has gone into ______ hospital for ______ operation.
A) _ / _

B) _ / an

C) the / _

D) the / an

210. ______ ABC cinema is opposite ______ hospital.
A) _ / the

B) The / __

C) An / the

D) The / the

211. We visited ______ Birmingham Museum ______ last year.
A) _ / _

B) the / the

C) the / _

D) _ / the

212. ______ Atlantic Ocean is larger than ______ Mediterranean Sea.
A) The / the

B) The / _

C) _ / _

D) _ / the

213. He is ______ vegetarian. He doesn’t eat ______ meat.
A) _ / _

B) a / _

C) a / the

D) the / _

214. There is ______ horror film on ______ TV tonight.
A) a / the

B) an / _

C) _ / _

D) a / __

215. ______ earth moves round ______ sun.
A) An / the

B) The / _

C) _ / the

D) The / the

216. What is ______ capital of ______ Switzerland?
A) the / the

B) the / _

C) a / _

D) _ / a

217. ______ milk is good for you. Why don’t you drink ______ milk in
your glass?
A) The / the

B) __ / the

C) _ / a

D) A / the

218. Tracey has been in ______ prison for a year. Last Sunday his father
went to ______ prison to see him.
A) _ / _

B) the / the

C) a / the

D) _ / the

219. ______ weather was terrible yesterday, so we spent all day at ______
home.
A) The / _

B) _ / the

C) The / the

D) A / _

220. Good health is ______ than money.
A) more important

B) very important

C) as important as

D) the most important

221. Who is ______ footballer in Turkey?
A) very good

B) a better

C) the best

D) best

222. The world’s population is getting ______ every year.
A) big

B) bigger

C) very big

D) the biggest

223. Janet is almost ______ her father. She’s 176 cm and he is 178 cm.
A) tall as

B) as tall as

C) taller than

D) a little shorter

224. Today isn’t ______ yesterday.
A) cold as

B) as sunny as

C) a little warmer

D) a lot hotter

225. Where is the ______ place in the world?
A) hottest

B) as peaceful as

C) more interesting

D) colder

226. I can’t speak English as ______ my elder brother.
A) good as

B) fluently as

C) better than

D) well

227. The plane arrived ______ than we’d expected.
A) very late

B) later

C) as late as

D) lately

228. I’ve got very ______ money.
A) few

B) a few

C) little

D) some

229. She’s got ______ records of classical music.
A) very much

B) very little

C) a few

D) plenty

230. A: Were there ______ passengers on the plane?
B: Not ______ .
A) a few / many

B) a lot of / many

C) many / a few

D) a lot of / much

231. Only ______ Simon’s friends went to the match, not ______ .
A) a few / much

B) a few of / many

C) some / much

D) a lot of / many

232. ______ I want is a cup of tea.
A) All

B) Every

C) Whole

D) Everything

233. Listen to me. I can explain _______.
A) all

B) every

C) everything

D) whole

Pronouns – adverbs – adjectives – determines
(Elementary / Pre-Intermediate) 5
201-B 202-C 203-D 204-A 205-B 206-B 207-C 208-B
209-B 210-D 211-C 212-A 213-B 214-D 215-D 216-B
217-B 218-D 219-A 220-A 221-C 222-B 223-B 224-B
225-A 226-B 227-B 228-C 229-C 230-B 231-B 232-A
233-C

MAKE A COMMENT
COMMENTS - 26 COMMENT
  1. Needed to draft you the little bit of observation so as to thank you over again with your striking strategies you have shown above. It was really shockingly generous of you to present openly all a few people might have offered as an e book to help with making some bucks for their own end, particularly since you might have done it in case you wanted. Those secrets likewise acted to be the great way to recognize that some people have similar eagerness similar to my personal own to know great deal more concerning this matter. I am sure there are numerous more pleasurable opportunities in the future for those who examine your blog.

  2. ultra boost says:

    I really wanted to post a quick comment in order to say thanks to you for all of the fantastic ways you are placing on this site. My prolonged internet lookup has now been compensated with pleasant points to go over with my good friends. I would tell you that many of us site visitors are rather lucky to live in a decent place with very many perfect individuals with helpful guidelines. I feel somewhat grateful to have come across your web site and look forward to so many more brilliant moments reading here. Thanks a lot once again for all the details.

  3. I must show some appreciation to this writer for bailing me out of this setting. As a result of scouting through the online world and finding tricks which were not powerful, I was thinking my life was done. Existing without the strategies to the issues you’ve resolved all through your entire report is a crucial case, and ones that could have adversely affected my career if I hadn’t noticed your site. Your good competence and kindness in dealing with all areas was useful. I am not sure what I would’ve done if I had not encountered such a step like this. I can also at this point relish my future. Thanks for your time very much for your skilled and sensible guide. I will not be reluctant to recommend your web blog to anybody who wants and needs tips about this matter.

  4. I simply wanted to post a brief message in order to appreciate you for the splendid tips you are placing on this website. My prolonged internet lookup has at the end of the day been recognized with extremely good information to write about with my partners. I ‘d claim that many of us website visitors actually are truly fortunate to exist in a superb network with so many special individuals with good tactics. I feel really grateful to have come across the website page and look forward to so many more thrilling moments reading here. Thanks a lot once more for all the details.

  5. I want to show some thanks to this writer for bailing me out of such a trouble. Because of browsing throughout the world-wide-web and obtaining suggestions which were not helpful, I thought my entire life was well over. Living without the solutions to the problems you have resolved all through your guideline is a critical case, as well as the kind that would have negatively affected my career if I had not discovered your web site. The talents and kindness in taking care of all areas was invaluable. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a thing like this. It’s possible to now look forward to my future. Thank you very much for this skilled and result oriented guide. I won’t think twice to refer your web sites to any individual who should get guidance about this subject.

  6. I intended to create you one very small word in order to give thanks the moment again for your pleasing guidelines you’ve documented here. It is so wonderfully generous with people like you to convey openly all that a number of us could have distributed as an e book to generate some cash for their own end, and in particular considering the fact that you could possibly have tried it in the event you considered necessary. These advice also served to become a great way to be aware that some people have the same fervor the same as my own to find out good deal more around this condition. I’m certain there are numerous more enjoyable sessions up front for many who discover your blog.

  7. I precisely desired to thank you so much again. I am not sure what I would’ve undertaken in the absence of the entire thoughts discussed by you concerning such a industry. This has been a real terrifying circumstance for me personally, however , discovering the professional fashion you processed that took me to jump with contentment. I will be grateful for this support and hope you know what a great job you are accomplishing instructing others with the aid of your webblog. Most probably you’ve never come across any of us.

  8. Thank you for your own work on this blog. My daughter enjoys engaging in internet research and it is easy to see why. Most people learn all regarding the lively way you provide precious ideas by means of your website and strongly encourage participation from the others on the situation so my simple princess is in fact starting to learn a lot. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You are always performing a really good job.

  9. yeezy boost says:

    Thanks for each of your hard work on this blog. Kate delights in carrying out research and it’s really obvious why. A number of us notice all relating to the compelling tactic you present invaluable tips by means of the blog and even invigorate response from visitors on this article while our favorite princess is truly discovering a great deal. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re conducting a stunning job.

  10. I simply wanted to write down a quick remark in order to thank you for these remarkable information you are giving at this site. My time-consuming internet look up has finally been paid with incredibly good points to talk about with my pals. I ‘d tell you that many of us website visitors are extremely fortunate to exist in a good site with so many lovely professionals with helpful suggestions. I feel very much blessed to have encountered your entire website page and look forward to really more excellent times reading here. Thank you once again for all the details.

  11. I definitely wanted to construct a quick note in order to thank you for some of the stunning information you are placing at this site. My extended internet search has at the end been honored with good quality information to talk about with my two friends. I would express that we website visitors actually are truly endowed to be in a decent network with very many lovely people with interesting plans. I feel very lucky to have seen the weblog and look forward to really more thrilling times reading here. Thank you once more for everything.

  12. yeezys says:

    I wish to voice my passion for your kindness supporting those who actually need guidance on your area. Your very own dedication to getting the solution all-around had become especially powerful and have usually helped folks just like me to reach their targets. This interesting help can mean much a person like me and additionally to my office workers. Best wishes; from each one of us.

  13. I not to mention my friends came following the best pointers from your web page and so before long I got a terrible suspicion I never expressed respect to the website owner for those strategies. All of the boys ended up consequently thrilled to see all of them and already have surely been having fun with those things. Many thanks for simply being simply accommodating and then for finding this form of terrific things most people are really needing to be informed on. My very own sincere regret for not expressing gratitude to earlier.

  14. I’m also commenting to make you understand what a perfect experience my child had visiting your web page. She discovered a good number of pieces, which include how it is like to have an incredible coaching heart to let a number of people with ease fully understand specified very confusing things. You truly did more than my expectations. Thank you for providing the great, dependable, edifying and also easy tips on this topic to Tanya.

  15. I wish to show my love for your kind-heartedness giving support to men who must have assistance with that issue. Your real dedication to passing the solution across became quite functional and have continuously helped individuals just like me to achieve their endeavors. Your personal warm and helpful report signifies a lot to me and additionally to my fellow workers. Thanks a ton; from each one of us.

  16. yeezy shoes says:

    I have to voice my appreciation for your kind-heartedness for those people that absolutely need assistance with this particular field. Your personal dedication to passing the message across appears to be really informative and has really empowered guys and women much like me to get to their targets. The informative publication implies a whole lot a person like me and a whole lot more to my colleagues. Warm regards; from everyone of us.

  17. I really wanted to type a word in order to say thanks to you for these wonderful suggestions you are sharing at this website. My long internet investigation has at the end of the day been rewarded with brilliant knowledge to go over with my guests. I would admit that many of us website visitors actually are rather fortunate to dwell in a good network with so many special professionals with useful basics. I feel quite lucky to have encountered the weblog and look forward to plenty of more amazing times reading here. Thanks once more for a lot of things.

  18. I have to express my appreciation to this writer for rescuing me from this situation. After surfing around through the world wide web and seeing tricks that were not productive, I figured my entire life was gone. Being alive minus the strategies to the difficulties you have sorted out all through your review is a crucial case, as well as the ones that would have badly affected my career if I hadn’t come across your site. Your good talents and kindness in dealing with all the stuff was priceless. I am not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a solution like this. I’m able to at this time look ahead to my future. Thanks so much for your high quality and results-oriented help. I will not think twice to endorse your site to any individual who requires counselling about this issue.

  19. I truly wanted to compose a small remark to be able to thank you for all of the magnificent solutions you are showing on this site. My time intensive internet investigation has now been paid with brilliant facts and techniques to exchange with my family and friends. I ‘d declare that many of us readers actually are rather fortunate to exist in a perfect network with very many outstanding people with helpful concepts. I feel extremely fortunate to have come across the website and look forward to plenty of more thrilling moments reading here. Thank you once again for all the details.

  20. I抦 impressed, I must say. Really not often do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the problem is something that not enough people are talking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled throughout this in my seek for one thing regarding this.

  21. I not to mention my buddies have already been looking at the great pointers located on the blog and so immediately came up with an awful feeling I had not expressed respect to the site owner for those techniques. All of the people had been totally glad to learn all of them and have now definitely been enjoying them. Appreciation for simply being considerably kind and also for settling on this form of terrific useful guides millions of individuals are really desirous to understand about. My personal sincere regret for not expressing appreciation to earlier.

  22. I am just writing to make you know of the fine experience our girl undergone going through the blog. She figured out such a lot of issues, not to mention what it is like to have an incredible helping character to let others clearly fully grasp specified tricky topics. You actually surpassed my expectations. Thanks for churning out these warm and friendly, safe, informative as well as fun tips on that topic to Jane.

  23. vans shoes says:

    I am writing to make you understand what a amazing discovery my girl enjoyed reading through the blog. She learned a good number of things, not to mention how it is like to possess a marvelous coaching mood to make men and women effortlessly fully grasp specified complex topics. You really did more than visitors’ desires. Thank you for delivering the effective, trusted, edifying and even cool tips about the topic to Ethel.

  24. I precisely wanted to say thanks once more. I am not sure the things I would’ve undertaken without the actual smart ideas shared by you relating to such subject matter. It has been a very distressing scenario in my position, however , noticing the specialised technique you treated the issue made me to leap over delight. Now i’m happier for this guidance and thus expect you realize what a powerful job you happen to be accomplishing educating people using your website. I am sure you have never got to know all of us.

  25. I simply wished to say thanks once again. I do not know the things I would’ve taken care of in the absence of the entire suggestions discussed by you regarding that problem. It had become a distressing case for me personally, but considering your specialized fashion you solved it made me to jump with fulfillment. I’m grateful for the service and wish you are aware of an amazing job you happen to be putting in instructing some other people all through your web page. Most likely you’ve never met any of us.

  26. adidas eqt says:

    I together with my friends appeared to be analyzing the great suggestions located on your web blog while quickly I had a horrible suspicion I had not thanked the site owner for those strategies. These men came as a result thrilled to see them and have now in truth been having fun with these things. Thank you for being indeed accommodating and for obtaining these kinds of quality tips most people are really wanting to be aware of. My personal honest apologies for not expressing gratitude to sooner.