ELEMENTARY – PRE-INTERMEDIATE 4

ELEMENTARY – PRE-INTERMEDIATE 4

-pronouns

-adverbs

-adjectives

-determiners

151. Kate is ______ than any other actress on TV.
A) as pretty

B) not pretty

C) prettier

D) the prettiest

152. It’s very ______ . It’s going to rain.
A) cloudy

B) cloudless

C) clouds

D) more cloudy

153. They’re good players, but we can beat ______ .
A) their

B) they

C) theirs

D) them

154. Lisa likes to read ______ horoscope.
A) hers

B) her

C) mine

D) yours

155. The kitchen looks beautiful. Have you cleaned ______, Mary?
A) its

B) it’s

C) it

D) them

156. Sam and Bob went swimming with ______ sister, Lisa.
A) their

B) theirs

C) hers

D) them

157. I think he was driving ______ .
A) dangerous

B) less careful

C) hardly

D) carelessly

158. I don’t know why she behaves so ______ sometimes.
A) careless

B) badly

C) worse

D) strange

159. This bag isn’t ______ it looks.
A) as lightly as

B) lighter

C) as light as

D) the lightest

160. I haven’t ______ been as fat as I’m now.
A) ever

B) never

C) usually

D) sometimes

161. She is a ______ driver. She drives her car ______ .
A) carelessly / careless

B) slowly / slow

C) well / good

D) careful / carefully

162. He is ______ at painting. He paints ______ .
A) bad / worse

B) bad / badly

C) worse / bad

D) badly / the worst

163. She behaves ______ every day.
A) good

B) strange

C) bad

D) worse

164. Not every American ______ English.
A) doesn’t speak

B) don’t speak

C) speak

D) speaks

165. Terry hasn’t come to school ______ .
A) almost

B) yet

C) just

D) never

166. Janet has ______ left home.
A) just

B) yet

C) almost

D) ever

167. I can’t find my homework ______ .
A) nowhere

B) everywhere

C) anywhere

D) somewhere

168. I’ve looked for my book ______ but I can’t find it.
A) anywhere

B) somewhere

C) nowhere

D) everywhere

169. I’m sure it’s here ______ .
A) somewhere

B) everywhere

C) anywhere

D) nowhere

170. The bus is very ______ .
A) quickly

B) slow

C) well

D) noisily

171. She listens to the teacher very ______ .
A) good

B) carefully

C) better

D) careless

172. The author writes ______ .
A) bad

B) good

C) well

D) careful

173. He plays the piano ______ than his father.
A) very good

B) better

C) the best

D) very well

174. A: ______ did you go yesterday? B: I went to a restaurant.
A) Where

B) Why

C) When

D) What

175. A: ______ didn’t you phone him?
B: I haven’t got his telephone number.
A) What

B) Why

C) When

D) How

176. A: ______ did you come to school?
B: On the school bus.
A) When

B) What

C) Why

D) How

177. Horses ______ drive automobiles.
A) often

B) usually

C) never

D) sometimes

178. Students ______ shout in the library.
A) always

B) often

C) frequently

D) seldom

179. Tourists ______ visit museums.
A) often

B) seldom

C) never

D) rarely

180. The sun is ______ hot.
A) always

B) often

C) usually

D) never

181. A: Do you ever fail tests?
B: No. I ______ fail tests.
A) sometimes

B) usually

C) never

D) ever

182. Susan fails all of her history exams. She ______ passes them.
A) ever

B) never

C) often

D) seldom

183. Bob saw only one film last year. He ______ goes to the cinema.
A) often

B) seldom

C) sometimes

D) never

184. David eats a lot of pears and apples. He ______ eats fruit.
A) sometimes

B) rarely

C) ever

D) frequently

185. We can’t do our homework. Can you help ______ ?
A) we

B) me

C) them

D) us

186. I’m a strong player, he can’t beat ______ .
A) I

B) mine

C) me

D) him

187. Swimming is ______ excellent sport.
A)__

B) a

C) an

D) the

188. Mike wants to watch TV ______ tonight.
A)_

B) a

C) an

D) the

189. I’d like ______ bowl of soup, please.
A) an

B) a

C) _

D) the

190. Can you see those two men? They are ______ policemen.
A) __

B) the

C) a

D) an

191. My father hates ______ hospitals.
A) _

B) the

C) a

D) an

192. ______ traffic in Turkey is bad.
A) The

B)_

C) A

D) An

193. I’d like ______ ice-cream, please.
A) a few

B) few

C) a little

D) a lot

194. A: How ______ apples did you eat?
B: I ate ______ apples.
A) many / a few

B) much / some
C) many / a little

D) a lot of / a few

195. Carol writes well. Andy writes ______ than Carol. Mary writes ______.
A) good / the best

B) better / better

C) good / better

D) better / the best

196. Maria sings ______ Julia.
A) better than

B) as good as

C) as bad as

D) worse

197. Julia gets up early. Mike gets up ______ than Julia. Anderson gets
up ______ .
A) as early as / earlier

B) earlier / the earliest

C) early / earlier

D) the earliest / earlier

198. She arrives at work much ______ than anyone else.
A) earliest

B) the earliest

C) earlier

D) as early as

199. Robert works less ______ than Tom.
A) carefully

B) careful

C) careless

D) as carelessly as

200. Which student in the class works ______ ?
A) more careful

B) less careful

C) the most carefully

D) the least careful

 

Pronouns – adverbs – adjectives – determines
(Elementary / Pre-Intermediate) 4
151-C 152-A
153-D 154-B 155-C 156-A 157-D 158-B 159-C 160-A
161-D 162-B 163-D 164-D 165-B 166-A 167-C 168-D
169-A 170-B 171-B 172-C 173-B 174-A 175-B 176-D
177-C 178-D 179-A 180-A 181-C 182-B 183-B 184-D
185-D 186-C 187-C 188-A 189-B 190-A 191-A 192-A
193-C 194-A 195-D 196-A 197-B 198-C 199-A 200-C

MAKE A COMMENT
COMMENTS - 28 COMMENT
  1. I simply wished to thank you very much once more. I’m not certain what I could possibly have created in the absence of those creative ideas shown by you regarding this subject. It became the hard circumstance in my position, nevertheless taking a look at a specialized tactic you dealt with it forced me to leap over gladness. Now i’m thankful for your advice and as well , pray you know what a great job you happen to be undertaking educating many people via a blog. Probably you have never encountered all of us.

  2. yeezy boost says:

    I wanted to compose you a very small word to thank you as before with your pleasing strategies you’ve provided in this case. This is so particularly open-handed of people like you to deliver freely just what numerous people would’ve distributed as an electronic book to help make some bucks on their own, even more so considering that you might have tried it in case you desired. Those pointers additionally worked to become good way to be aware that many people have the identical dream the same as mine to know somewhat more in respect of this problem. I believe there are thousands of more fun times ahead for people who see your blog.

  3. I as well as my buddies have been digesting the nice secrets and techniques located on your website and immediately came up with a horrible suspicion I never expressed respect to you for those techniques. My women happened to be totally thrilled to see them and have very much been making the most of them. I appreciate you for actually being indeed helpful and also for settling on this kind of superb guides millions of individuals are really desirous to learn about. My personal honest regret for not expressing gratitude to you sooner.

  4. yeezy shoes says:

    Thanks for all of your effort on this blog. My mum takes pleasure in carrying out investigations and it’s really obvious why. All of us learn all of the dynamic manner you convey advantageous solutions by means of your web blog and in addition strongly encourage participation from other individuals on this article while my simple princess has been understanding a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You are always carrying out a dazzling job.

  5. Thanks for all your efforts on this site. My daughter take interest in carrying out investigation and it’s easy to understand why. A number of us know all about the lively mode you convey good strategies through this website and even cause response from some others on the topic and our favorite daughter has been understanding a lot of things. Take pleasure in the remaining portion of the year. You’re the one doing a splendid job.

  6. adidas nmd says:

    I am writing to let you understand of the perfect discovery my cousin’s girl encountered going through your blog. She learned too many pieces, most notably what it’s like to have a great helping spirit to make men and women very easily learn about a variety of complex topics. You undoubtedly surpassed our own expectations. Thanks for displaying the productive, trustworthy, informative and in addition unique tips on your topic to Jane.

  7. I together with my guys have already been going through the good guides located on your web site and then unexpectedly I got a terrible suspicion I had not thanked you for those strategies. My women had been consequently excited to read through all of them and already have seriously been taking advantage of these things. Appreciate your getting indeed thoughtful and also for considering this kind of awesome subjects millions of individuals are really eager to know about. My sincere regret for not expressing gratitude to earlier.

  8. fitflops says:

    I definitely wanted to develop a brief remark to be able to thank you for all of the magnificent instructions you are writing on this website. My rather long internet lookup has finally been rewarded with reasonable points to talk about with my family. I would assume that we site visitors are rather endowed to dwell in a decent website with very many special individuals with beneficial concepts. I feel rather happy to have seen the website and look forward to many more enjoyable moments reading here. Thank you once more for everything.

  9. I needed to send you the tiny observation just to give many thanks once again about the awesome tactics you have provided in this article. This has been simply pretty open-handed with you to offer extensively precisely what some people could have marketed as an ebook to earn some cash for themselves, chiefly now that you could possibly have done it if you ever wanted. The smart ideas additionally acted like a easy way to realize that other people have a similar dream just as my own to learn much more with respect to this problem. I believe there are thousands of more pleasurable periods up front for individuals that take a look at your website.

  10. I really wanted to post a simple note to be able to express gratitude to you for some of the lovely tips and tricks you are writing at this website. My incredibly long internet search has at the end of the day been recognized with incredibly good ideas to share with my family and friends. I ‘d declare that most of us site visitors are very blessed to dwell in a useful site with many marvellous professionals with very beneficial secrets. I feel pretty lucky to have discovered the web page and look forward to tons of more fun times reading here. Thanks a lot once more for all the details.

  11. Thank you so much for giving everyone an exceptionally wonderful opportunity to read in detail from this blog. It’s usually so terrific plus full of amusement for me and my office mates to search the blog particularly thrice every week to see the fresh tips you will have. And definitely, I’m so actually fascinated with your cool tips served by you. Certain 1 ideas in this posting are easily the most efficient we’ve ever had.

  12. A lot of thanks for your whole hard work on this website. Betty enjoys doing investigation and it’s easy to understand why. We all notice all about the dynamic method you convey practical solutions on the web blog and recommend response from people about this idea so my child is certainly being taught a lot. Take advantage of the rest of the year. You’re doing a really great job.

  13. I wish to express some thanks to the writer for bailing me out of this type of challenge. Right after exploring through the search engines and meeting views that were not powerful, I assumed my life was done. Being alive devoid of the approaches to the issues you have resolved through the article is a serious case, as well as the kind that might have badly damaged my entire career if I had not noticed your blog. Your personal talents and kindness in dealing with every item was priceless. I am not sure what I would’ve done if I had not discovered such a stuff like this. I’m able to at this time look forward to my future. Thanks for your time very much for your impressive and amazing guide. I will not hesitate to recommend your web site to any individual who would need assistance on this situation.

  14. adidas nmd says:

    An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing slightly evaluation on this. And he in fact purchased me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If doable, as you turn out to be expertise, would you mind updating your blog with more particulars? It’s highly helpful for me. Huge thumb up for this blog post!

  15. I as well as my friends have been looking through the best guidelines from your web blog and then all of a sudden developed a terrible suspicion I never expressed respect to the site owner for them. The young men are already certainly glad to read through all of them and have now honestly been having fun with them. Appreciation for truly being very helpful and also for pick out this kind of fabulous subject matter most people are really wanting to learn about. My personal sincere apologies for not expressing appreciation to you earlier.

  16. I want to express my appreciation to you just for bailing me out of this particular setting. Just after scouting through the online world and coming across suggestions that were not pleasant, I thought my entire life was done. Being alive without the presence of solutions to the difficulties you have solved as a result of your guideline is a critical case, and the ones which could have in a negative way affected my entire career if I had not encountered your blog post. That mastery and kindness in handling all things was priceless. I don’t know what I would have done if I hadn’t encountered such a point like this. I am able to now look forward to my future. Thanks for your time very much for the expert and effective guide. I won’t be reluctant to propose your web page to any person who needs and wants support on this matter.

  17. I want to show my thanks to this writer just for rescuing me from this challenge. Just after checking throughout the online world and getting tricks that were not productive, I believed my entire life was well over. Existing devoid of the strategies to the issues you have fixed all through this short article is a crucial case, and those that would have negatively damaged my career if I had not noticed your blog. Your actual natural talent and kindness in maneuvering all the things was crucial. I am not sure what I would have done if I had not come upon such a stuff like this. It’s possible to at this moment look forward to my future. Thanks for your time so much for the reliable and amazing guide. I will not hesitate to refer your blog to anybody who wants and needs tips on this topic.

  18. ultra boost says:

    I happen to be writing to make you be aware of what a beneficial encounter my girl experienced using your webblog. She came to find too many pieces, not to mention what it’s like to have an awesome helping mood to let men and women easily fully grasp specified advanced subject areas. You undoubtedly exceeded her expected results. I appreciate you for distributing the useful, trustworthy, informative and even cool tips on this topic to Emily.

  19. I enjoy you because of each of your work on this web site. Kim really likes doing investigations and it’s easy to see why. My spouse and i notice all regarding the powerful means you render effective guides via your web blog and even recommend contribution from other individuals on that situation then our favorite daughter is without question starting to learn a whole lot. Take pleasure in the rest of the year. You’re performing a really good job.

  20. adidas nmd says:

    I’m writing to let you understand of the fabulous discovery my daughter had browsing your blog. She noticed lots of pieces, not to mention how it is like to have an awesome teaching nature to get many people effortlessly know precisely selected very confusing issues. You actually did more than my expected results. Thank you for presenting those important, safe, informative and even fun thoughts on this topic to Janet.

  21. nike air max says:

    Thanks so much for giving everyone an extremely brilliant opportunity to read critical reviews from here. It can be very ideal and full of a great time for me and my office mates to search your blog on the least three times in 7 days to read the new items you have. And definitely, I’m also actually pleased considering the excellent tactics you give. Certain two tips in this posting are undoubtedly the simplest we have all ever had.

  22. I and my guys have already been reviewing the excellent tactics found on your site then all of the sudden I got a terrible suspicion I never expressed respect to the website owner for those strategies. All the young men became so excited to learn all of them and now have seriously been using those things. Appreciate your turning out to be so thoughtful and then for utilizing variety of essential areas most people are really wanting to understand about. My honest regret for not expressing appreciation to you earlier.

  23. yeezy shoes says:

    Thanks for each of your work on this site. Kim delights in setting aside time for internet research and it is obvious why. We all learn all of the lively way you create very useful thoughts on the web blog and as well as attract participation from the others on the article plus our simple princess has always been learning so much. Have fun with the rest of the new year. You’re conducting a good job.

  24. I together with my pals have already been analyzing the best techniques on the website and all of the sudden got a terrible suspicion I had not thanked the site owner for those secrets. These women had been for this reason happy to see them and have in effect extremely been tapping into these things. Many thanks for genuinely simply considerate as well as for deciding upon certain quality topics millions of individuals are really wanting to know about. Our honest regret for not expressing gratitude to earlier.

  25. I needed to create you that little bit of observation to finally say thank you again regarding the exceptional pointers you have documented at this time. This has been quite unbelievably open-handed with you to make openly what a few people could have marketed for an ebook to generate some bucks on their own, specifically considering that you might have tried it in case you wanted. Those basics likewise worked like a fantastic way to fully grasp other people have the identical interest the same as my very own to know way more on the subject of this matter. Certainly there are thousands of more enjoyable periods in the future for many who looked over your blog.

  26. adidas store says:

    I in addition to my buddies were examining the good tips and hints located on your web site while then got a horrible suspicion I never expressed respect to the site owner for them. All the guys came absolutely thrilled to see them and have really been taking advantage of these things. Many thanks for simply being well accommodating and for making a choice on certain magnificent issues millions of individuals are really desirous to discover. My personal honest regret for not saying thanks to earlier.

  27. nmd uk says:

    Thanks so much for giving everyone an exceptionally marvellous opportunity to discover important secrets from here. It is often so awesome and as well , full of amusement for me personally and my office acquaintances to search your site more than thrice a week to read the fresh tips you will have. Not to mention, we’re at all times impressed with your impressive points served by you. Certain 2 areas in this article are basically the finest we’ve ever had.

  28. birkin bag says:

    I in addition to my guys happened to be looking at the excellent tricks found on your web blog while at once I had an awful suspicion I never expressed respect to the blog owner for them. My ladies happened to be for this reason warmed to read through all of them and already have very much been taking advantage of these things. We appreciate you truly being simply accommodating and also for pick out these kinds of tremendous themes most people are really desirous to be aware of. Our own honest apologies for not saying thanks to you sooner.