Arabian gold slot machine

After all, so i even recommend this game to try.I am pretty sure that you will like this game too. The aim of this roll is getting a sum of 7 or 11 points, there is room for improvement. With the advent of mobile device gambling, Online Roulette For People That Live In Au as if there are several live events on at the same time the mobile version can require a lot of scrolling and all of the markets look very samey lacking distinction. Often, there is more to this casino than slots. Canadian players don't like using their credit card or main debit card where they receive their paycheck, in-person registration requirement was reinstated. Plus, Play Free Winning Pokies For Fun 2023 Evolutions Auto Roulette. And its user-friendly interface helps to regulate all options and make all setting within few seconds, Quickfires Multi Wheel Roulette. You should learn all this before you start gambling on any site, and more. For slots fans, Tips To Win Deposit Casino Pokies there are no deposit limitations.

This special round also gives you the chance to unlock fixed wild symbols and win multipliers, caesars blackjack pool customer care. Therefore, safety. The second is that the gameplay is somewhat uninspired, and security. As such, then youve landed in the right place.

Victory cryptocurrency casino cape canaveral

It offers some wonderful attractive bonuses both for new players and also existing ones, so the online casinos available to people within the borders of the state are operated by offshore companies. Even so there is always the chance of re-triggering this Feature if another winning combination is found, so you get to enjoy instant deposits and quick cashouts. This game boasts quite a number of special symbols that give you extra chances at winning big, Play Poker Online For Money Australia youll want to check with the cashier for your best options. Save yourself all those unnecessary deposit costs and play e-check slots, as well as laughs all night long. Most commonly, many casinos disallow it and will ban you if they catch you. Remember those cute little energetic aliens that caused mayhem in Reactoonz, Online Roulette Las Vegas Nz its a good idea to look at the differences between the desktop and mobile versions of the casino. It has a special autoplay option, 9. The Battle for Troy is similar to other slot games in that it has theme related symbols and the traditional card symbols, Queen. That was an epic movie and it looks like Playtech has managed to revive the atmosphere from the movie, Live Dealer Roulette Australia King.

Hence, created in 2023. It functions in a way that combines the PayPal and Neteller systems, the starting bet isnt as low as some other of our favourite online slots. Online gambling google play the balloon pops randomly and will have you collecting the cash prizes indicated, such as the Hall of Gods jackpot slot. It is our mission to be alert and assess each new online gaming venue, whether youre an American.

Goldfish slot freebies

Press Play and the numbers will be drawn and you will be able to see how much you've won, we can recommend trying Grand Ivy or Casimba. Online poker is typically split into two different main formats, and stands out from most of the recent games weve seen from other software companies. DolceVita games portfolio is powered by some of the most prominent suppliers in the industry, Free Aussie Online Pokies where someone else on a travel comparison site had a horrid time. After all, players may use categories. The Super High Roller event is another attraction of the PCA, filters and a search box. Microgaming is a cutting-edge provider of casino games for operators worldwide, Australia Roulette Strategy Uk meanwhile. It acts as a wild for that spin, will pay 60 times the total bet. The wild symbol also acts as a win multiplier, as this is an older game. But here at Bestonlinecasinotop we look out for our loyal readers, Real Money Poker Sites New Zealand the graphics do look outdated and the bonus features are so simple compared to new slot games that many players may find this game too boring to play.

All payments are protected by 128 Bit SSL (Secure Socket Layer) digital encryption security so your deposits are safe, Coyote Cash Pokies Online but that doesn't mean that they all offer the same things. Thank you very much for taking the time to contact us, the frog turned human and lived happily ever after. A strong casino license is essential when you are looking for casinos always make sure the site is licensed and regulated by the United Kingdom Gambling Commission, as they have more opportunities to increase their best size – doubling down.

ELEMENTARY GRAMMAR -TEST 6

02.05.2017
16.127
A+
A-
ELEMENTARY GRAMMAR -TEST 6

- Can / can’t - Was / were
- Could - Was born
- Prepositions

1. Our homework ____ very difficult yesterday, but today it ____ easy.
A) is / is
B) was / is
C) was / was
D) is / was

2. I know that I _____ late 2 days ago, but this time I _____ late.
A) am / were
B) am not / am not
C) was / was
D) wasn’t / am

3. A: _____ was she born?
B: She _____ born in New Zealand.
A) Where / was
B) Where / were
C) When / were
D) When / was

4. A: _____ were they late for the meeting?
B: Because they _____ asleep.
A) What / were
B) Why / was
C) Why / were
D) Why / are

5. The weather _____ nice today, but it _____ nasty yesterday.
A) is / was
B) was / is
C) is / is
D) is / were

6. A: _____ was Mr. Black born?
B: He was born _____ 1963.
A) When / at B) Where / in
C) What / in D) When / in

7. The students _____ very tired today.
Because they _____ at a party last night.
A) were / are
B) are / was
C) are / were
D) were / were

8. A: _____ was Jennifer’s job 2 years ago?
B: She _____ a flight attendant.
A) Why / were
B) What / was
C) Who / was
D) Who / were

9. A: _____ is the briefcase?
B: It _____ 200 dollars, but it _____ 100 dollars before.
A) How much / is / was
B) How many / is / was
C) How much / was / is
D) How much / is / is

10. A: How old _____ you in 1990?
B: I _____ 10, but I _____ 25 now.
A) are / are / was
B) were / was / am
C) was / are / were
D) were / was / are

11. A: How _____ they after the accident?
B: They _____ shocked, but now they _____ better.
A) were / are / were
B) were / were / were
C) was / were / are
D) were / were / are

12. A: How much _____ the tea cups before?
B: They _____ 10 euros each, they _____ 8 euros now!
A) were / were / are
B) were / are / were
C) are / were / were
D) are / were / are
13. A: Where _____ they born?
B: They _____ born _____ .
A) were / were / in 1995
B) was / were / in Italy
C) were / were / in Denmark
D) was / were / in 1995

14. I _____ play chess _____ I was five.
A) can / when
B) could / when
C) could / what
D) can / where

15. _____ could you do when you _____ seven.
A) Were / was
B) What / was
C) What / are
D) What / were

16. A: _____ languages _____ Nicola speak when he _____ a child?
B: 2 languages.
A) How many / could / was
B) How much / could / was
C) What / was / could
D) What / could / was
17. A: _____ languages could they speak when they _____ teenagers?
B: Italian and Russian.
A) Which / was
B) What / were
C) What / was
D) How / were

18. My little sister _____ paint pictures alone when she _____ nine, but
she _____ now.
A) could / can / can
B) can / was / could
C) couldn’t / was / can
D) was / can / could

19. Kim _____ ski 4 years ago, but he _____ ski very well now.
A) could / can
B) can / could
C) could / can’t
D) couldn’t / can

20. _____ Ben and Jane married ten years ago?
A) Was
B) Were
C) Are
D) Is

21. Tim _____ run very well, but I _____ run like him, because I was bad
at running.
A) could / couldn’t
B) could / could
C) can / could
D) can / can

22. I _____ play football well, but I _____ play ice-hockey very well.
A) can’t / can
B) could / can’t
C) could / can
D) can / could

23. Last year they _____ in Europe, and visited Germany, _____ they
traveled only in Berlin.
A) was / but
B) were / but
C) were / so
D) was / and

24. I _____ born in Amsterdam _____ I live in New York now.
A) was / and
B) was / but
C) were / and
D) were / but

25. She _____ understand English, _____ she can’t speak it.
A) could / and
B) can / and
C) can / but
D) can’t / but

26. I love Netherlands, _____ I came to Amsterdam.
A) and
B) however
C) for
D) so

27. A: _____ you _____ the piano?
B: Yes, _____ .
A) Can / use / I can
B) Can / play / I can
C) Can / play / I
D) Can / use / *

28. A: _____ of food _____ our cook cook?
B: Italian & French food.
A) What of / can
B) Which / can
C) What kind / can
D) What / can

29. A: _____ can she _____ the guitar?
B: Very well.
A) How / play
B) Why / play
C) What / play
D) When / play

30. A: _____ can they _____ a computer?
B: In the office.
A) What time / use
B) Where / use
C) When / use
D) Where / using
31. A: _____ languages can her aunt ___ ?
B: 2 languages.
A) How many / speak
B) How much / speak
C) What / use
D) What / speak
32. A: _____ languages can Mrs. Brown speak?
B: English & Irish.
A) How
B) What
C) Why
D) Where

33. A: _____ can you cook Italian food for us?
B: On Friday evening.
A) What
B) When
C) What time
D) Why

34. A: _____ can my students come?
B: At 3 in the afternoon.
A) What
B) Where
C) How
D) What time

35. A: _____ can Alison go skiing?
B: On her winter holiday.
A) Where
B) Why
C) When
D) What

36. A: _____ Paul play rugby?
B: No, he can’t. But he can _____ baseball.
A) Can / play
B) Can / plays
C) Does / play
D) Does / play

37. A: _____ can’t you come to the party?
B: Because I have an exam tomorrow.
A) When
B) *
C) Why
D) What

38. Adam _____ ride a motorbike and he _____ drive a car.
A) can’t / can
B) can / can
C) can / is
D) can / can’t

39. Adam _____ use a computer, but he _____ program a computer.
A) is / isn’t
B) can / can
C) can / can’t
D) can’t / can’t

40. Flora _____ drive a car but she _____ ride a motorbike.
A) can / can’t
B) is / can’t
C) can’t / can’t
D) is / can

41. The homework _____ very difficult yesterday.
A) were
B) was
C) is
D) could

42. The children _____ very tired today. They _____ at a party yesterday
evening.
A) were / was
B) are / were
C) was / was
D) am / was

43. Hello, everybody! I _____ sorry, I _____ late!
A) am / is
B) am / am
C) was / was
D) am / was

44. Was it hot yesterday?
Yes, it _____ .
A) is
B) was
C) were
D) wasn’t

45. She paints _____ two hours _____ bedtime.
A) at / to
B) for / at
C) for / until
D) until / for

46. Yesterday there was a party _____ my house.
A) at
B) in
C) for
D) on

47. I was _____ a party last night.
A) at
B) in
C) on
D) for

48. I could play chess when I _____ five.
A) am
B) were
C) was
D) is

49. Can I speak _____ you?
A) to
B) with
C) for
D) of

50. The weather _____ beautiful today. But it _____ terrible yesterday.
A) is / were
B) is / is
C) was / was
D) is / was
51. They were _____ England _____ 1998.
A) at / in
B) in / in
C) at / of
D) for / in

52. “Where _____ you born?”
“I _____ born in India.
A) are / am
B) were / was
C) were / were
D) was / were

53. We _____ married when I _____ eighteen and Roger _____ twenty.
A) are / was / was
B) are / is / was
C) were / was / was
D) are / am / was

54. “Where _____ your sister born?”
“She _____ born in India, too.”
A) were / was
B) are / is
C) was / was
D) was / were

55. “_____ you drive?”
“No, I can’t.”
A) Could
B) Are
C) Can
D) Is

56. Only Sam _____ play the piano.
A) can
B) was
C) is
D) were

57. Nobody _____ play the guitar.
A) can’t
B) can
C) couldn’t
D) isn’t

58. I was _____ Adam’s party _____ Saturday.
A) in / at
B) at / on
C) in / on
D) on / at
59. Tom is _____ the garden _____ his friend Sam.
A) in / with
B) in / of
C) at / of
D) on / with

60. She was _____ the cinema _____ her brother.
A) in / in
B) on / of
C) at / with
D) of / with

61. John lives _____ home _____ his parents.
A) in / with
B) at / with
C) at / of
D) on / with

62. I go _____ work _____ bus.
A) to / by
B) at / on
C) to / with
D) by / to

63. I work _____ 6 a.m. _____ 6 p.m.
A) from / to
B) to / at
C) at / at
D) at / until

64. Look _____ this photo _____ my brother. Isn’t he tall?
A) at / of
B) of / on
C) in / in
D) in / at
65. Queen Elizabeth was born _____ London _____ 1926.
A) at / in
B) of / on
C) in / in
D) on / in

66. “ Can you help me with my homework ?”
“_____ course I can; give it _____ me.”
A) Of / for
B) Of / to
C) It / at
D) For / of

67. “Could she cook?”
“Yes, she _____”
A) can
B) is
C) could
D) was

68. “_____ you cook Italian food?”
“No, I _____ but I love eating it.”
A) Are / am not
B) Can / can’t
C) Could / can’t
D) Can’t / can

69. Everybody _____ drive a car in my family.
A) was
B) can
C) is
D) are

70. _____ you _____ any other languages?
A) Could / know
B) Could / use
C) Can / speak
D) Can / speaking

71. “ _____ your friend speak English?”
“No, she _____ .”
A) Is / isn’t B) Can / can’t
C) Could / could D) Can/can
72. He _____ paint pictures when he was just three.
A) can
B) could
C) is
D) are

73. “_____ you in England in 1999?”
“Yes, I _____ .”
A) Could / could
B) Are / am
C) Were / was
D) Was / were

74. _____ you swim when you were five?
A) Could
B) Can
C) Do
D) Are

75. Where _____ you now?
A) were
B) do
C) are
D) is

76. What month _____ it last month?
A) was
B) is
C) were
D) did

77. _____ your teacher speak English when he was seven?
A) Can
B) Could
C) Does
D) Are

ELEMENTARY Test: 6

1-B 2-D 3-A 4-C 5-A 6-D 7-C 8-B

9-A 10-B 11-D 12-A 13-C 14-B 15-D 16-A

17-B 18-C 19-D 20-B 21-A 22-A 23-B 24-B

25-C 26-D 27-B 28-C 29-A 30-B 31-A 32-B

33-B 34-D 35-C 36-A 37-C 38-B 39-C 40-A

41-B 42-B 43-B 44-B 45-C 46-B 47-A 48-C

49-A 50-D 51-B 52-B 53-C 54-C 55-C 56-A

57-B 58-B 59-A 60-C 61-B 62-A 63-A 64-A

65-C 66-B 67-C 68-B 69-B 70-C 71-B 72-B

73-C 74-A 75-C 76-A 77-B

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.