ELEMENTARY GRAMMAR -TEST 1

02.05.2017
1.051
A+
A-
ELEMENTARY GRAMMAR -TEST 1

– Verb to be: am/is/are

– Possessive adjectives: my, your, his, her

– Subject Pronouns – Plural nouns & Numbers

1-A- Hello, what ______ your name?

A) is

B) are

C) am

D) be

2-______ name is John. And my ______ is Johnson.

A) Your / surname

B) My / surname

C) I / surname

D) I / name

3- My name is Lisa. ______ Lisa Peterson.

A) My am

B) I is

C) I am

D) I

4-______ name is Apple. ______ Ann Apple.

A) His / She

B) His / He’s

C) Her / She’s

D) His / His

5- “Where ______ John from?” “______ from the US.”

A) is / He’s

B) is / His

C) am / He’s

D) is / She’s

6-______ are you from? Japan.

A) What

B) Who

C) Where

D) When

7- Where ______ you ______ ?

A) is / from

B) are / in

C) are / is

D) are / from

8-______ from Spain. I’m Rodriguez .

A) I’m

B) He’s

C) You’re

D) She’s

9-Pierre is a French boy. ______ from ______ .

A) He’s / France

B) His’s / French

C) His / France

D) He / France

10-Lisa and Max are Americans. ______ from U.S.A.

A) There

B) Their

C) They’re

D) Their’re

11-“What ____ their _____?”

“Alexander and Philip.”

A) are/name

B) is / name

C) is / names

D) are / names

12-I ______ 22 years old, but Andrew ______ 20.

A) am / am

B) are / am

C) am / is

D) are / are

13-Mark______ 19, but Brian and Denis ______ 26 and 28.

A) is / are

B) are / is

C) are / are

D) am / are

14-“What ______ this?”

“It’s ______ umbrella.”

A) are / a

B) is / a

C) is / an

D) its / an

15-Oxford is ______ English university.

A) an

B) the

C) a

D) *

16-Toyotas ______ Japanese ______ .

A) is a / car

B) is / car

C) are / cars

D) is / cars

17-“What is ______ ?”

“She is a bank manager.”

A) his job

B)she job

C) he job

D) her job

18-0/2/11/18/20 Find the correct alternative.

A) oh / twelve / eighteen / twenty

B) zero / two / one-one / eighteen / twenty

C) zero / two / eleven / eighteen / twenty

D) zero / two / eleven / eighty / twenty

19-“How old is your aunt?”

“______ is 29.”

A) She

B) He

C) She’s

D) He’s

20-“Where ______ she from?”

“She ______ from Japan.”

A) are / is B) is / is

C) is / am D) are / are

21-This ______ my friend. ______ name’s Richard.

A) are / His

B) is / My

C) is / His

D) his / His

22-They ______ Lisa and Max. They ______ from the USA.

A) is / is

B) are / is

C) are / are

D) is / is

23-“What is ______ name?” “My name’s Carlos.”

A) his

B) her

C) your

D) my

24-This is my sister. ______ name is Laura.

A) His

B) My

C) Her

D) Its

25-I have ______ brother. ______ name is David

A) an / His

B) a / Her

C) a / His

D) * / His

26-Hello! My ___ ___ Maria. I ___ ___ Mexico.

A) name is / from am

B) is name / from am

C) name is / am from

D) name am / is from

27-Is Catherine ______ sister?

A) he

B) you

C) your

D) yours

28-We ______ students.

A) are a

B) is

C) are

D) am

29-I ______ student.

A) is / an

B) am / *

C) am / a

D) am / the

30-She ______ Italy.

A) are from

B) is at

C) is from

D) am from

31-He is ______ teacher.

A) a

B) an

C) *

D) the

32-I live ______ a house ______ Los Angeles.

A) * / in

B) in / in

C) in / *

D) at / in

33-“______ is your phone number?”

“It’s 2229″

A) Where

B) How

C) What

D) Who

34-“______ are you?”

“I’m Alex.”

A) Which

B) How

C) What

D) Who

35-What’s this ______ English?

A) *

B) in

C) at

D) on

36-Champaigne is ______ French drink.

A) a

B) the

C) an

D) *

37-Oxford is ______ English university.

A) a

B) an

C) the

D) *

38-A Mercedes is ______ German car.

A) a

B) an

C) the

D) *

39-English is ______ international language.

A) a

B) an

C) the

D) *

 

40-Milan is ______ Italian city.

A) a

B) an

C) the

D) *

41-A JVC is ______ Japanese camera.

A) a

B) an

C) the

D) *

42-I have two ______ .

A) sister B) sisters

C) a sister D) sister’s

43-It’s ______ Spanish orange.

A) a

B) an

C) the

D) *

44-It’s ______ green apple.

A) a

B) an

C) the

D) *

ELEMENTARY Test: 1 KEY

1-A 2-B 3-C 4-C 5-A 6-C 7-D 8-A

9-A 10-C 11-D 12-C 13-A 14-C 15-A 16-C

17-D 18-C 19-C 20-B 21-C 22-C 23-C 24-C

25-C 26-C 27-C 28-C 29-C 30-C 31-A 32-B

33-C 34-D 35-B 36-A 37-B 38-A 39-B 40-B

41-A 42-B 43-A 44-A

MAKE A COMMENT
COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.