TEST ON TENSES -19 (with key)

TEST ON TENSES -19 (with key)

1- He ……. great, poverty until he . up writing and got a proper job.
A) has suffered/gives
B) suffered/gave
C) is suffering/has given
D) has suffered/was giving
E) suffers/is giving


2- I ……. a lot of weight since I drinking beer every night.
A) have lost/stopped
B) lost/am stopping
C) lose/have been stopping
D) was losing/have stopped
E) am losing/stop


3- My son ……. very well at university this term because he ……. out late at night any more.
A) does/hasn’t stayed
B) did/isn’t staying
C) has done/wasn’t staying
D) was doing/hasn’t been staying
E) is doing/doesn’t stay


4- Last year he almost ……. because he ……. his social life a little too much.
A) fails/has enjoyed
B) was failing/has been enjoying
C) failed/was enjoying
D) has been failing/enjoyed
E) has failed/enjoys


5- Our company’s sales ……. since the new management ……. over.
A) have been improving/took
B) improve/has taken
C) improved/has been taking
D) are improving/was taking
E) were improving/is taking


6- The guards ……. when the enemy…….. .
A) are sleeping/has been attacking
B) have slept/was attacking
C) slept/has attacked
D) were sleeping/attacked
E) sleep/is attacking


7- The negotiators ……. to bring the two sides together for months, but so far they ……. .
A) try/are failing
B) are trying/failed
C) tried/fail
D) have tried/were failing
E) have been trying/have failed


8- The electricity ……. off last night just as the film on TV ……. interesting.
A) has gone/got
B) was going/has got
C) is going/has been getting
D) goes/is getting
E) went/was getting


9- More than a million people ……. the new superstore since it ……. last month.
A) are visiting/has been opening
B) have visited/opened
C) were visiting/opens
D) have been visiting/is opening
E) visited/has opened


10- Water ……. from liquid to gas when it ……. a temperature of 100°C.
A) has changed/reached
B) changed/was reaching
C) changes/reaches
D) has been changing/is reaching
E) is changing/reached




 

 

 

 

 

1.B
2.A
3.E
4.C
5.A
6.D
7.E
8.E
9.B
10.C

MAKE A COMMENT
COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.