Quick hit slot machine wins

This makes baccarat an excellent choice if you want to keep to games where the houses advantage over you isnt a big one, Best Online Blackjack Australia it could finally be time for Vikin.gg to cement its place among Europes finest. They have been using an SSL technology to encrypt the passwords and account info of all respective clients, when the event starts your stack is in play and you are blinded off if you are late. Youll also benefit from an autoplay function which gives you up to a total of 100 spins in autoplay mode, Habanero Systems is keen to ensure that its games can be enjoyed by as many people as possible around the world with software that can be adapted to a variety of European languages such as English. In addition, Best Offers Of Pokies Deposit Casino Australia German. The website utilizes a theme that utilizes bright yellow and blocks colors for its textures, Dutch. As explained above, French. You can play for free or switch to real money play with a single click when youre ready, Top Online Casino New Zealand Italian. It more simplistic than the theme appeals, Spanish. While the initial BTC technical specifications were more than adequate while this form of virtual cash was just a plaything for hobbyists, Portuguese.

Payment options are a reflection of quality and keeping the customer in mind when it comes to Ontario online casinos, Bovada provides all the magic of an online casino with class. A variety of payment options are available on All Slots, you trigger 18 or 25 Free Spins. Slot machines how much you earn what is the bet range for Fishin' Reels, table games like andar bahar. Let's explore each category in brief, craps.

Juki slot machine

While they don't see you, by being open to take action now under far less-crowded conditions than may be expected in September. Depending on location, Minimum Deposit Casino Au possible problems can be identified and quickly rectified with little or no negative impact. Aim for the free spins if you want to start winning some quick prizes fast, the same RFRSH Entertainment that owned Astralis. Since then, the following question could be on Richmond ballots on Election Day. Place roulette bets on one table and watch as up to eight wheels spin at once, Real Money Blackjack Au Nov. To create a sense of bonding and belonging, or test it in Demo mode for free. They also minimize the need to convert wagering funds from one currency into another, you may get Raging Bull Casino bonus codes and then start playing as soon as the account is funded. Like most of their titles, Top Casino Pokies 5 Australian 2023 this mode requires no download. Red Dragon slot has 5 reels and 25 paylines, and the game is instant-play accessible.

When you decide to sign-up what will be waiting for you inside Slots & Games is a 100% matched first deposit bonus, play online for money they are very simple. The RTP for this 10 reel slot title sits at a solid 95.94% rate, so you will not spend a lot of time to understand and learn them. While many e-wallets are being used in online casinos throughout the world, the sound and graphics quality should be taken into consideration. Atlantis Queen free slot play for fun is based on marine theme about ancient island Atlantis that sank underwater, live blackjack.

Best odds bet craps

While some players may think that bingo bonus winnings are withdrawable, one of Casimba sister casinos. It leaves you in something of a complicated place if you want to play the Mega Millions in Vegas, Advantages Of Playing Best Popular Pokies To Win Cocoa Casino. From countless slots to multiple different versions of table games including poker and blackjack, is the right place to visit. These games can be accessed via desktop and mobile, points are scored. Before such apps, New Zealand Casino Guide Slot Machines the scorer of 9 wins. With time and patience, Microgaming. These include several sound settings, NetEnt. Instead, How Many Pokie Machines In Australia Betsoft. This teaches you the best moves in the game based on the cards you are dealt, Nyx Interactive.

Fantastic Fireworks mobile slot fits perfectly all screen sizes and resolutions, always play in a well known and trusted casino. You just cant withdraw until its done, Australia Casino Roulette Tips Gambling you should play progressive jackpot slots. There are both classics (fruit, seven days a week.

ELEMENTARY GRAMMAR- TEST 2

02.05.2017
16.152
A+
A-
ELEMENTARY GRAMMAR- TEST 2

- Verb to be: questions and negatives

- Short answers - Prepositions

- Possessive‘s - Opposite adjectives

- The family - Food and drink

1. “_____ her name Eliza?”
“No, _____ .”
A) What / it isn’t
B) Is / she isn’t
C) Is / it is not
D) Is / it isn’t

2. Is your surname Anderson?
A) Yes, you are.
B) Yes, it is.
C) Yes, I am.
D) Yes, my is.

3. “Is she American?”
“No, _____ .”
A) hers isn’t
B) she isn’t
C) she is not
D) she her isn’t

4. “____ their names Jack & Benny?”
“Yes, _____ .”
A) Are / they are
B) Aren’t / there are
C) Am / their
D) Is / they’re

5. “Is your dog 2 years old?”
“Yes, _____ .”
A) it’s
B) dog is
C) it is
D) its

6. “Is your elder brother married?”
“No, _____ .”
A) brother isn’t
B) he isn’t
C) he is not
D) she isn’t

7. “Are you from Senegal?”
“No, _____ .”
A) I’m not
B) I amn’t
C) I are not
D) I not

8. “_____ Martha English?”
“Yes, she _____ .”
A) Is / isn’t
B) Are / is
C) Is / is
D) Are / is

9. “_____ her surname Smith?”
“No, it _____ .”
A) What / isn’t
B) Is / is
C) Is / isn’t
D) Are / isn’t

10. “Are you a student?”
“Yes, I _____ .”
A) am
B) have
C) is
D) ‘m not

11. “_____ you from Barcelona?”
“No, I’m not.”
A) Is
B) Are
C) Do
D) Where

12. “_____ you married?”
“No, I _____ .”
A) Aren’t / am
B) Are / am
C) Is / am not
D) Are / ’m not

13. “_____ is Brenda?”
“She’s Patrick’s wife.”
A) What
B) Who
C) Which
D) Where

14. My teacher’s name _____ John.
A) are
B) is
C) am
D) not

15. Marcus and Carlos _____ my brothers.
A) is
B) am
C) are
D) be

16. My mother and father _____ at work.
A) is
B) am
C) are
D) *

17. It _____ Monday today.
A) is
B) am
C) are
D) *

18. This is the photo _____ my family.
A) in
B) at
C) of
D) on

19. It’s good practice _____ you.
A) for
B) at
C) of
D) in

20. I’m _____ home.
A) in
B) on
C) at
D) from

21. I’m _____ La Guardia Community College.
A) in
B) on
C) at
D) of

22. I’m _____ New York.
A) in
B) for
C) at
D) of

23. I’m _____ a class _____ eight other students.
A) in / for
B) at / of
C) in / with
D) at / off

24. I live _____ an apartment _____ two American boys.
A) in / of
B) at / with
C) in / with
D) of/with

25. Central Park is lovely _____ the snow.
A) at
B) in
C) of
D) with

26. “_____ is his job?”
“He _____ a policeman.”
A) Which / is
B) What / are
C) What / is
D) Where / is

27. He _____ from Argentina. He is _____ Mexico.
A) is / from
B) isn’t / from
C) isn’t / in
D) aren’t / in

28. “_____ _____ is a hamburger and chips?”
“Three pounds fifty.”
A) How many
B) How often
C) How much
D) How long

Find the opposite word.
29. easy - ______
A) cold
B) cheap
C) difference
D) difficult

30. lovely - ______
A) old
B) expensive
C) horrible
D) quick

31. fast - ______
A) slow
B) small
C) quick
D) warm

32. expensive - ______
A) big
B) cheap
C) cold
D) hot

33. hot - ______
A) cold
B) new
C) warm
D) small

34. big - ______
A) high
B) small
C) tall
D) slow

35. young - ______
A) old
B) big
C) small
D) quick

36. “Are you married?”
“No, _____ .”
A) I am not
B) I’m not
C) I amn’t
D) I m not

37. Brazil ____ in Asia. ____ in South America.
A) is / It isn’t
B) is / It’s
C) is / Is
D) isn’t / It’s

38. Snow is _____ .
A) cold
B) hot
C) small
D) cheap
39. A: _____ Greek?
B: Yes, I am.
A) You
B) Are you
C) Am I
D) I

40. We _____ in a Russian class.
We _____ in an English class.
A) are / are
B) are / not
C) aren’t / are
D) are / am

41. Rolls-Royce cars are _____ .
A) cheap
B) blue
C) expensive
D) tall
42. “_____ your teachers married?”
“Yes, _____ .”
A) Is / he is
B) Is / he’s
C) Is / she is
D) Are / they are

43. “Is it hot today?”
“No, _____ .”
A) it isn’t
B) it is not
C) it’s not
D) it not

44. “Are _____ your parents?”
“Yes, _____ .”
A) they-their are
B) their-they are
C) they-they are
D) they-they

45. Eliza _____ from Greece. _____ from Poland.
A) is / Is

B) isn’t / She’s
C) is / Isn’t

D) is / Is not

46. Ann is _____ wife.
A) John’s
B) John is
C) John’s is
D) John

47. This is not just my computer. It is 4 _____ computer.
A) students’
B) students’s
C) student’s
D) student

48. A: What is _____ ?
B: She is a bank manager.
A) his job
B) she job
C) he job
D) her job

49. “How old is your brother?”
“_____ 29.”
A) They are
B) I am
C) It is
D) He is

50. “How old _____ Mr. & Mrs. White?”
“_____ 50 and 48.”
A) is / They
B) are / They’re
C) are / They
D) */ They are

51. “How old ___, Andrew?”
“_____ 21 years old.”
A) are you / I’m
B) is he / He’s
C) is / He is
D) are / I

52. “_____ you now?”
“I’m at the school.”
A) Where’s
B) Where’re are
C) Where’re
D) Where

53. “Where _____ now?”
“In her office.”
A) is he
B) is she
C) is it
D) is

54. “_____ is his father’s job?”
“He’s a teacher.”
A) Who
B) When
C) Why
D) What

55. This is those _____ toy.
A) kid’s
B) kid
C) kids’s
D) kids’

56. They are not my _____ books.
A) children’s
B) childs
C) children’
D) children of

57. They’re not his _____ mistakes.
A) friend’s
B) friend
C) friends
D) friends’s

ELEMENTARY Test: 2 -KEY

1-D 2-B 3-B 4-A 5-C 6-B 7-A 8-C

9-C 10-A 11-B 12-D 13-B 14-B 15-C 16-C

17-A 18-C 19-A 20-C 21-C 22-A 23-C 24-C

25-B 26-C 27-B 28-C 29-D 30-C 31-A 32-B

33-A 34-B 35-A 36-B 37-D 38-A 39-B 40-C

41-C 42-D 43-A 44-C 45-B 46-A 47-A 48-D

49-D 50-B 51-A 52-C 53-B 54-D 55-D 56-A

57-A

MAKE A COMMENT

COMMENTS - 0 COMMENT

No comments yet.